Bedrocks aspiranten 1 kampioen.

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd, onder grote publiek belangstelling, de allesbeslissende ?dubbel? gespeeld tegen de Giants uit Hengelo. De Emmenaren hadden aan ??n punt genoeg om de titel in de 3e klasse Oost binnen te halen. De Giants moesten echter beide wedstrijden winnen om nog kans te maken op een beslissingswedstrijd.

De eerste wedstrijd werd een zenuwslopend schouwspel. Na wat foutjes over en weer kregen de Bedrocks de zenuwen toch vrij snel onder controle en kwamen ze op een 3-1 voorsprong. De Giants gaven zich echter niet gewonnen en kwamen in de laatste inning terug op 3-3. In de laatste gelijkmakende inning werd niet meer gescoord waardoor de titel voor de Emmenaren binnen was.


Een steelpoging door de Giants


Julian Zoeteman arriveert op de thuisplaat


Marijn Mast aan slag

De tweede wedstrijd werd een formaliteit. Na een snelle 6-0 voorsprong voor de Bedrocks vonden de heren het, onder de warme nazomerzon,  blijkbaar mooi geweest en werd de wedstrijd alsnog uit handen gegeven. Deze nederlaag, de enige dit seizoen, kon de feestvreugde echter niet drukken. Na afloop werden de aspiranten en beide coaches Marco Mast en Ed v/d Berg door het Bedrocks bestuur gehuldigd.

Spanning bij de supporters


Steel van Berney van der Berg


De trotse kampioen van de 3e klasse Oost

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda