Verlies Bedrocks

EMMEN - Alle Bedrocks teams die het afgelopen weekend voor de competitie in actie kwamen leden verlies. Zaterdag verloren de aspiranten softbalsters in Soest met 16-1 van Knickerbockers. Op de Meerdijk moest het eerste aspiranten honkbalteam zijn meerdere erkennen in Tex Town Tigers uit Enschede die met 2-18 wonnen.

Heren 2

Het tweede herenteam wat zondag Northern Stars uit Leeuwarden ontving, ging met 10-16 dapper ten onder. De mooiste actie was van 2e honkman Arjan Koreman (foto) die met een honkslag wist te profiteren van veldfouten van de Stars, zodat hij alle honken wist te ronden een run maakte. 

Heren 1

Zondag ontving het eerste team het altijd lastige Blokes uit Veendam. De Veendammers zetten van meet af aan hun sterkste troef, pitcher Dick Reijneveld(foto) in. De Bedrocks slagmannen hadden duidelijk moeite met de geroutineerde oud hoofdklasse pitcher en kwamen moeizaam tot een enkele honkslag. Aan de andere kant wisten The Blokes hun kansen beter te benutten en zo ging de winst enigszins gelukkig naar de parkstad.

Ondanks de goede inzet van Bedrocks zat het allemaal niet mee en moesten de Emmer honkballers met 2-8  in het stof bijten. 

Midvelder Alex ten Hoor(foto) deed dit laatst bijna letterlijk maar kwam ondanks een lelijke val slechts met de schrik vrij.

Korte stop Fernando Acevedo was Bedrocks beste slagman en liet naast twee honkslagen ook een mooie 2-honkslag noteren.

Winst.
Winst was er wel voor de Bedrocks softbalsters die in Assen deelnamen aan een clinic die werd verzorgd door het Nederlands dames softbalteam.  De bij The Pioneers georganiseerde clinic werd goed bezocht door vrijwel alle Noordelijke Teams en werd als zeer leerzaam ervaren. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda