SPORT

Lars van Berkel maakt goede seizoenstart in Hawkstone Park

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Britse Hawkstone Park een goede start gemaakt van zijn seizoen. Van Berkel maakte gedurende de dag een mooie stijgende lijn door en wist negende te worden in de tweede manche en kwam in de sterk bezette superfinale als twaalfde over de finish!
Reageer!

WKE zonder Jan Oosting (wit) nooit meer hetzelfde

EMMEN - Zaterdagmiddag werd ik opgeschrikt door de mededeling dat (Witte) Jan Oosting plotseling was overleden. ??s Morgens had hij nog gewerkt en even nadat hij was thuisgekomen werd hij onwel en overleed ter plaatse. Jan was niet zo maar een WKE-er, als je op het voetbalveld kwam kon je niet om hem heen. Ik kende Jan al zoâ??n kleine 60 jaar. We speelden beiden in de jeugd van v.v. Emmen.
Reageer!

Open Emmens Kampioenschap Driebanden

NIEUW AMSTERDAM - Gisteravond is in biljartcafe De Viersprong in Nieuw Amsterdam een begin gemaakt met de voorronden voor het Open Driebanden Kampioenschap van Emmen. Het gaat om negen voorronden die zowel overdag als in de avond gepland staan de komende twee weken. De finalepoules zullen worden gespeeld op zaterdag 9 maart vanaf 10.00 uur en zondag 10 maart vanaf 10.00 uur.
Reageer!

Benoit Paturel mist de Grand Prix van Argentinie

ROGAT - De Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder Benoit Paturel zal niet starten tijdens de eerste GP in Argentinië. De Fransman is gisteren geopereerd aan beide armen. Het kapsel in de armen zorgde ervoor dat er onvoldoende doorbloeding mogelijk was en hierdoor werd hem het rijden onmogelijk gemaakt.
Reageer!

Drenthina en Peter Timmer verlengen contract.

EMMEN - Zaterdag tweedeklasser Drenthina uit Emmen heeft het contract met oefenmeester Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 2e seizoen in bij Drenthina. Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging. Voorzitter Willem Jan Alders hierover:
Reageer!

Itass DTK’70 stopt op eredivisieniveau

KLAZIENAVEEN - Regerend landskampioen bij het herentafeltennis Itass DTK'70 zal na dit seizoen niet meer actief zijn op het hoogste niveau. De vereniging uit Klazienaveen heeft besloten om niet langer eredivisie te gaan spelen. In het verleden werden grote successen geboekt met de dames en de afgelopen jaren won het herenteam ook de nodige prijzen. Driemaal de nationale beker, eenmaal landskampioen en tweemaal vice-landskampioen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda