SPORT

Goed debuut William Kruit op de 500cc speedway

VEENOORD - William reed zaterdagavond zijn eerste speedway wedstrijd op een 500cc machine. Hij had ondanks wat mechanische probleempjes een topdag in Veenoord. In de eerste serie had hij een matige start en moest genoegen nemen met een 3de plek. In de tweede serie kon hij bij de start de motor niet op zijn plaats houden door wat koppelings problemen en veroorzaakte een valse start.
Reageer!

Bedrocks jeugdspelers geselecteerd voor het NK Honkbal

EMMEN - Vijf Bedrocks spelers zijn geselecteerd om Noord-Nederland te vertegenwoordigen op het Nederlands Kampioenschap Little League. Het NK Little League wordt gespeeld op 3 juni in Almere en op 17 en 18 juni in Hoofddorp en Nieuw Vennep.
Reageer!

Heroïsche marathonstrijd in straten van Klazienaveen

VB atleet Bertus Veenstra brengt Nederlands record halve marathon op zijn naam KLAZIENAVEEN – De keniaan Dickson Kurui is winnaar geworden van de 34e Drenthe Marathon. Door de extreme warmte werd het heroïsche strijd in de straten rondom Klazienaveen. Vanaf de start namen de Keniaan en de debuterende Marokkaan Mohammed Koula heel snel een grote voorsprong op de rest van het deelnemersveld.
Reageer!

Weerdinge promoveert na ruime winst op Bellingwolde

WEERDINGE - Op sportpark De Luwte in Weerdinge stuurde de plaatselijke voetbaltrots donderdagmiddag tegenstander Bellingwolde met een 4-1 nederlaag naar huis. Na de 2-1 overwinning in Bellingwolde en deze ruime winst promoveren de mannen van trainer Jan Marc Bosman naar de 3e klasse C.
Reageer!

Valtherboys weer 4e klasser

VALTHE - De eerste wedstrijd in een tweeluik met VV Sint Jacob uit Sint Jacobiparochie was geëindigd in een 0-1 overwinning voor de ploeg uit Valthe. De ploeg uit Valthe had maar één opdracht en dat was winnen. e wedstrijd tegen Sint Jacob was nog maar 4 minuten oud, Gertjan Webers wist zijn maatje Tommy van Rijswijk prima te vinden.
Reageer!

Weiteveense Boys promoveert naar 4e klasse

ZWARTEMEER - De tweede promotie/degradatiewedstrijd van de 4e en 5e klasse tussen Weiteveense Boys en Zwartemeerse Boys eindigde donderdagmiddag in een 1-0 overwinning voor Weiteveense Boys. Na de 1-0 in de thuiswedstrijd werd Zwartemeerse Boys in de 24e minuut opnieuw op een 0-1 achterstand gezet.
Reageer!

Bekerfinaledag 2017 district Noord van de KNVB.

BEILEN - Zaterdag 10 juni a.s. wordt bij v.v. Emmen de bekerfinaledag 2017 van de KNVB, district Noord georganiseerd. Op velden van v.v. Emmen en in het stadion van fc Emmen worden deze dag tussen 10:00 en 18:30 uur de bekerfinales gespeeld van de diverse leeftijdscategorieën. Op deze zaterdag worden in totaal 65 wedstrijden gespeeld.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt eerste zege in het ONK MX1 in Veendam

VEENDAM - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Veendam zijn allereerste zege in de 450 klasse weten te pakken. Van der Mierden won beide manches en pakte hiermee het maximale aantal punten.
Reageer!

Andrea Deelstra bereid jeugd voor op loopfestijn Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Olympisch marathonloopster Andrea Deelstra was vanmiddag in Klazienaveen aanwezig om een groepje jeugdige deelnemers voor te bereiden op het Loopfestijn Klazienaveen dat aanstaande zondag zal plaatsvinden. De clinic voor basisschoolleerlingen werd gegeven op hardloopbaan De Luna op sportpark De Planeet in Klazienaveen.
Reageer!

Raptim geeft clubarbitrage enorme impuls

Coevorden / Emmen - Dankzij het samenwerkingsverband met de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost (HZO) Drenthe is de v.v. Raptim dertien gecertificeerde verenigingsscheidsrechters rijker. In de kantine van de Coevorder voetbalclub kregen de cursisten afgelopen maandag uit handen van voorzitter Theo Hein van HZOD het scheidsrechterscertificaat uitgereikt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda