SPORT

Mission Impossible voor de HSG Nordhorn-Lingen

NORDHORN/LINGEN - Het had zo mooi kunnen zijn voor de HSG Nordhorn-Lingen. Een herstart na de EK pauze met twee thuiswedstrijden. Iedereen gezond en wel terug en dan twee thuiswedstrijden tegen tegenstanders die niet echt tot de top horen in de 1e bundesliga.
Reageer!

Voortgang TT museum

ASSEN - Het is een behoorlijke tijd geleden dat het TT Museum iets van zich heeft laten horen. Daar is met deze nieuwsbrief verandering in gekomen en we kunnen laten weten dat er in de afgelopen lange periode flinke vorderingen zijn gemaakt.
Reageer!

SC Angelslo in blessuretijd onderuit

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D verloor Sc Angelslo afgelopen zaterdag op eigen veld met 2-1 van Vitesseâ??63. SC Angelslo liet zien dat ze mee kunnen met koploper Vitesse. Beide ploegen kregen mogelijkheden, maar doelman Brands stond net als zijn collega bij Vitesse weer sterk te keepen. In de 26e minuut is het wel raak voor SC Angelslo als Emiel de Vries de bal achter doelman Arjan van Noord schoof, na een mooie combinatie met Sander Nijstad. 1-0.
Reageer!

SVBO zat – Tiendeveen gestaakt

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D werd de wedstrijd tussen SVBO zat en Tiendeveen na bijna een uur spelen door scheidsrechter Theo Hein gestaakt na aanmerkingen op zijn leiding van buiten het veld. Toen amper 10 minuten na rust Hans ten Kate het duel Michael Geerts won, waarbij die een overtreding claimde waar Hein terecht voordeel gaf en door liet spelen. Geerts ging vervolgens verhaal halen bij Ten Kate waarna de scheidrechter Geerts een gele kaart gaf, maar ook rood uitdeelde aan Ten Kate wegens slaan.
Reageer!

DZOH teleurstellend verlies tegen LTC

ASSEN - In de zaterdag 2ee klasse J liep DZOH afgelopen zaterdag tegen een 5-0 nederlaag op. LTC begon direct goed aan de wedstrijd en kreeg binnen een minuut twee scoringskansen door slap verdedigen aan DZOH-zijde. Hoewel de ploeg zich daarna wel een beetje herstelde was in de 12e minuut toch raak toen LTC de bal veroverde en Marc Heerings met een uitstekende pass Stefan Kuntz de diepte in stuurde.
Reageer!

Titan pakt punt tegen koploper Sweel

ZWEELOO - Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in de zondag 4e klasse D tussen Titan en koploper Sweel zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel. Na een gelijkwaardige eerste helft waarin zowel Titan als Sweel niet veel kansen kregen, behalve dat beide ploegen de bal een keer op de lat zagen verdwijnen. Volgens Titan trainer Geert Aalderink waren beide ploegen deze middag aan elkaar gewaagd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda