SPORT

Brent van Doninck tekent bij Gebben Van Venrooy Yamaha Racing

ROGAT - Nadat Gebben van Venrooy Yamaha Racing onlangs bekend maakte dat Calvin Vlaanderen een jaar heeft bijgetekent, kunnen ze nu met trots mede delen dat ze ook Brent van Doninck hebben gecontracteerd voor seizoen 2021. Beide rijders zullen uit gaan komen in het wereldkampioenschap MXGP.
Reageer!

Voetbalvereniging SVV’04 en hoofdtrainer Philippe Karhof na dit seizoen uit elkaar

SCHOONEBEEK - Voetbalvereniging SVV’04 uit Schoonebeek en hoofdtrainer Philippe Karhof uit Beilen hebben in onderling overleg met elkaar besloten om aan het einde van het huidige seizoen de samenwerking niet te verlengen. Karhof is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij SVV’04 en is met 6 punten uit 3 wedstrijden goed aan de huidige competitie begonnen. Vanwege de Corona-maatregelen ligt de competitie momenteel helaas stil. Beide partijen hopen dat de competitie op (korte) termijn weer hervat kan worden, zodat dit seizoen alsnog een succesvol vervolg kan worden gegeven.
Reageer!

6e editie Groene 4 Mijl uitgesteld

GRONINGEN - Na 5 succesvolle edities van de Groene 4 Mijl heeft de organisatie met samenwerkende partijen besloten de editie van januari 2021 uit te stellen. De Groene 4 Mijl is een hardloop- en wandelevenement dat jaarlijks plaatsvindt in de natuur van de Onlanden (Eelderwolde) in samenwerking met Natuurmonumenten. De strijd tegen het coronavirus vereist dat de overheid bepaalde maatregelen heeft genomen, waaronder een verbod op grootschalige evenementen.
Reageer!

Sportclub Drenthe lanceert nieuwe website voor verenigingen

Op www.sportclubdrenthe.nl staat alle actuele informatie voor sportclubs in Drenthe ASSEN - SportDrenthe is al jaren dé vertrouwde partner voor verenigingsadvies in Drenthe. De senior verenigingsadviseurs zijn inmiddels bekend bij het merendeel van de Drentse sportverenigingen. Zij bieden ondersteuning op thema’s die voor verenigingen heel belangrijk zijn.
Reageer!

Gebben van Venrooy Racing verlengt contract met Calvin Vlaanderen

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Racing team is er trots op dat ze het contract met Calvin Vlaanderen met een jaar hebben verlengt. Calvin blijft binnen het team en samen zullen ze uitkomen in het wereldkampioenschap MXGP. Na een sterke carrière in de MX2 klasse, zette Vlaanderen zijn handtekening onder het contract om met Gebben van Venrooy Racing in het wereldkampioenschap MXGP te debuteren.
Reageer!

Van Doninck sluit seizoen van Gebben van Venrooy Yamaha Racing op hoog niveau af

ROGAT - Het was tijd voor de laatste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Het seizoen is vanaf het moment dat deze na de corona lockdown weer begon in Letland, in vogelvlucht voorbij gevlogen. Het Gebben van Venrooy Yamaha team had in de eerder verreden wedstrijden op Arco di Trento goede resultaten neer weten te zetten en hoopte erop dat ze het seizoen op sterke wijze af konden sluiten.
Reageer!

Lupino en van Doninck in de top tien in de voorlaatste wedstrijd van het WK MXGP

ARCO de TRENTO - Het wereldkampioenschap MXGP nadert zijn einde en daarom hoopte het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team op een goede voorlaatste wedstrijd van het kampioenschap op het circuit van Arco di Trento. Het circuit was glad waardoor een goede acceleratiebeheersing noodzakelijk was om goed voor de dag te kunnen komen. In de kwalificatie lagen de tijden dicht bij elkaar. Lupino zette de elfde tijd op de klok en van Doninck sloot de sessie af op een zestiende tijd en was hiermee slechts twee seconden langzamer dan de snelste.
Reageer!

Lupino maakt indruk in MXGP comeback terwijl van Doninck een sterk debuut maakt binnen Gebben van Venrooy Racing Yamaha

ROGAT - De laatste triple header Grand Prix van dit seizoen wordt verreden op het harde circuit van Arco di Trento in Italie. Door een valpartij tijdens een training in Nederland waarbij hij een heupblessure heeft opgelopen, was Calvin Vlaanderen niet in staat om deel te nemen aan deze wedstrijd. Het team maakte snel de beslissing om Brent van Doninck in te zetten als vervanger van Vlaanderen in de laatste drie wedstrijden van het seizoen. Voor van Doninck is dit een mooie kans om te laten zien wat hij kan.
Reageer!

Vlaanderen geblesseerd, Gebben van Venrooy Racing zet vervanger in voor Arco di Trento

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team is teleurgesteld dat ze bekend moeten maken dat Calvin Vlaanderen tijdens een training geblesseerd is geraakt. Vlaanderen was zich aan het voorbereiden voor de laatste drie wedstrijden van het wereldkampioenschap in Arco di Trento toen hij tijdens een training in Nederland een heupblessure op heeft gelopen.
Reageer!

FC Emmen bekert vanavond tegen Eindhoven

EMMEN - Vanavond speelt FC Emmen tegen FC Eindhoven in de eerste ronde van het bekertoernooi en de wedstrijd begint vanavond om 19.30 uur in stadion De Oude Meerdijk. Dick Lukkien heeft de beschikking over een redelijk fitte selectie. Anco Jansen en Marko Kolar zullen de bekerwedstrijd nog wel aan zich voorbij laten gaan, zij gaan de focus leggen op hun herstel en hopen er komend weekend weer bij te zijn. Ricardo van Rhijn keert wel terug in de wedstrijdselectie, zijn rugklachten zijn verminderd en hij is inzetbaar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda