Golfen

Lineke Bekkema is iedereen de baas tijdens Schutrups Golf Open

EXLOO – Lineke Bekkema, was zondag de stralende winnares van het Schutrups Open Golf in Exloo. Samen met het perfecte weer en maar liefst zestig deelnemers was het Schutrups Golf Open afgelopen zondag een meer dan geslaagd evenement.
Reageer!

Golfbaan in Erica best gewaardeerde 9 holes baan van Nederland

ERICA - Vandaag is bij de Golfers’ Choice Award van Leadingcourses bekend gemaakt dat Golfbaan Zuid-Drenthe is uitgeroepen tot best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De golfbaan neemt de leiding over van Golfclub Landgoed Nieuwkerk.Leadingcourses.com is de grootste golfbaanvergelijker van Europa en heeft daarnaast nog veel grotere ambities: iedere golfer gaat met behulp van beoordelingen en data laten bepalen waar hij/zij gaat golfen.
Reageer!

Golfbaan in Erica best gewaardeerde 9 holes baan van Nederland

ERICA - Vandaag is bij de Golfers’ Choice Award van Leadingcourses bekend gemaakt dat Golfbaan Zuid-Drenthe is uitgeroepen tot best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De golfbaan neemt de koppositie over van Golfclub Landgoed Nieuwkerk.
Reageer!

Judoka’s Vos sluiten jaar goed af.

HOOGEVEEN - Het laatste judotoernooi van dit jaar was het kersttoernooi in Hoogeveen. Hier werden door een aantal judoka’s van Vos uitstekende resultaten behaald. In de seniorenklasse behaalde Dave van Lier de 1e plaats. Hij won zijn wedstrijden met grote overtuiging en ook de finale van Huibert Huisman uit Lelystad.
Reageer!

Burggolf heren senioren Emmen 1 kampioen

EMMEN - Met een alles zeggende 32-4 overwinning op Havelte, werd het eerste senioren team van Burggolf Emmen kampioen in de NGF-competitie Heren Senioren Dubbel Negen. Hoewel de vorige wedstrijden onder zeer aangename weersomstandigheden waren gespeeld, waren het nu de stormachtige wind, de regelmatig terugkerende stortbuien, striemende hagel en onweer die de mannen in de schuilhutten dreef, wel de grootste tegenstanders op deze dag.
Reageer!

Nationale Open Golfdag bij Golfbaan Green Meet*s in Erica

ERICA (NL), De Nationale Open Golfdagen komen er weer aan! Dit jaar vindt het evenement bij Golfbaan Green Meet*s in Erica plaats op zondag 13 april a.s. Een prachtige gelegenheid om gratis kennis te maken met de golfsport. Iedereen is van harte welkom. Hebt u altijd al eens willen golfen of bent u benieuwd of dit een sport voor u is? Kom dan met vrienden en of familie kennismaken met de golfsport en ervaar het gezellige clubleven op de golfbaan. De golfsport is zeer geschikt om te beoefenen met de hele familie en biedt voor elk wat wils.
Reageer!

Opening Golfbaan Green Meet*s, Erica

ERICA - Op zaterdag 21 en zondag 22 september jl. werd onder bijzonder goede weersomstandigheden de uitbreiding van de Golfbaan Green Meet*s te Erica geopend. Ook werden het nieuwe restaurant en brasserie van Hampshire Hotel Zuid Drenthe Erica in gebruik genomen. Beide faciliteiten behoren tot het Green Meet*s Resort. Door de uitbreiding van de golfbaan zijn er 9 onwaarschijnlijk mooie holes ontstaan, van de hand van architect Michiel van der Vaart. Zaterdag werd de baan geopend met een PRO-AM. Zowel de professionals als de amateurs waren heel verrast en lovend over de nieuwe baan. De PRO-AM werd gewonnen door het team dat onderleiding stond van Wiljan van Mook. Wiljan speelde de baan in 35 slagen dat gelijk is aan de par van de baan en daarmee is het eerste baanrecord door professionals neergezet.
Reageer!

Nationale Open Golfdagen 2013

Drentse Golfclub ?De Gelpenberg? neemt ook dit jaar weer deel aan de Nationale Open Golfdagen georganiseerd door de Nederlandse Golf Federatie in het kader van de Nationale Sportweek. Golf is een sport voor iedereen en kan van jong tot (zeer) oud beoefend worden. Golf is mogelijk de enige sport die door 3 of 4 generaties gezamenlijk beoefend kan worden. Ons jongste lid is 7 jaar ?oud? en ons oudste lid is 84 jaar ?jong?. Zowel de prestatie gerichte als de recreatieve golfer beleefd plezier en voldoening aan de golfsport, reden waarom wij de sport breed onder de aandacht van de inwoners van Drenthe willen brengen. Uw medewerking door plaatsing persbericht is daarbij van groot belang en wordt door ons zeer op prijs gesteld.
Reageer!

FC Emmen slaat slag op de golfbaan

EES - Na de vloedgolf aan doelpunten van afgelopen dinsdag kregen de spelers van FC Emmen woensdag als beloning een partijtje golf voor de kiezen. Op de baan van Country Golf Ees bleek het aanzienlijk moeilijker om de openingen te vinden. Hier een fotoverslag.
Reageer!

Nationale Open Golfdagen 2012

ERICA - De Nationale Open Golfdagen komen er weer aan! Dit jaar vindt het evenement bij Green Meet*s Golf in Erica plaats op zondag, 22 april 2012. Ruim 100 golfbanen openen hun deuren voor het publiek. Iedereen is van harte welkom. Hebt u altijd al een keer willen golfen of gewoon zin om het een keer te proberen? Kom dan gezellig met vrienden of familie kennismaken met de golfsport en ervaar het gezellige clubleven op de golfbaan. De golfsport is zeer geschikt om te beoefenen met de hele familie omdat er samen kan worden gespeeld ongeacht leeftijd of spelniveau.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda