Boksen

Emmer boksers succesvol op boksgala in Appingedam

APPINGEDAM - In het afgelopen weekend kwamen drie boksers van de boks vereniging uit Emmen in aktie op het boks gala in Appingedam. Arsen Hambaftsumyan betrad als eerste van de Emmer boksers de ring. Hij begon sterk aan zijn partij tegen Gianni Pisa van de vereniging Verbon in Utrecht. Zijn tegenstander bleef goed mee boksen en scoorde ook zijn punten. Door duidelijke treffers te maken en druk te zetten wist Arsen de partij uiteindelijk naar zich toe te trekken.
Reageer!

Kickbokser Bjorn Bernsen wint nationale titel

ZWARTEMEER - Op het grote vechtsport gala Fighters Glory in Drachten ging de 14-jarige Bjorn Bernsen uit Zwartemeer het gevecht aan tegen regerend Nederlands en tweevoudige wereldkampioen kickboksen Remano Rietveld.Bernsen, die al jaren traint bij Mejiro Gym Drenthe onder leiding van Sensei Berry Blauw, ging zaterdag de uitdaging aan voor de Nederlandse titel. Als profvechters betraden de jonge vechters de ring met veel rook en lichtshow.
Reageer!

Emmense Kim Hobers Nederlands Kampioen Thai-Boxing

STEENWIJK - Afgelopen zaterdag 19 november wist de Emmense Kim Hobers, 13 jaar de Nederlandse Titel te behalen in haar gewichtsklasse tot maximaal 45 kg in het Thai-Boxing (muay thai). Kim was door de organiserende school vanuit Steenwijk uitgedaagd om daar voor de titel te vechten. Samen met haar vader en trainer Marc Hobers van Garuda Gym in Emmen) zijn ze op deze uitdaging ingegaan en hebben zich daar op voorbereid. Uitdaagster was Angelissa van Rijscen uit Steenwijk.
Reageer!

Boksgala bv Klazienaveen in Landgoed Zwartemeer

ZWARTEMEER - Boksvereniging Klazienaveen huodt op zaterdag 25 juni een internatinaal boksgala in Landgoed Zwartemeer aan het van Echtenskanaal NZ nr 2, 7891 EA in Zwartemeer. De zaal gaat open om 14.00 en de aanvang van het gala is 16.00 uur. Entree trainers en boksers vrij en supporters betalen 10 euro. >>>>>
Reageer!

Harco Wittendorp Nederlands kampioen boksen

APELDOORN - Junioren Zwaargewicht Boksen Harco Wittendorp uit Klazienaveen is zondag in Apeldoorn Nederlands kampioen boksen geworden in de categorie Junioren Zwaargewicht. Boksvereniging Klazienaveen had naast Wittendorp nog drie boksers in finale staan. Bart Engels kwam als eerste in de ring bij de Scholieren, maar zijn tegenstander was deze keer de betere Bokser. Datzelfde gold ook voor nummer twee Bas Suelmann die een tegenstander trof die te sterk voor hem was. Als derde bokser van de boksvereniging Klazienaveen moest Mischa Norkevich de ring in. Dit werd een zeer spannende wedstrijd over drie ronden. Uiteindelijk werd nipt verloren op punten met 17-14. Volgens Trainer Geert de Jonge hebben de nog jonge boksers van zijn school met deze wedstrijden wel weer een stuk ervaring op gedaan.
Reageer!

Geslaagd bokstoernooi voor de Boksvereniging Klazienaveen

ZWARTEMEER - In de grote zaal van Sportlandgoed Swartemeer was het afgelopen zaterdag druk tijdens het door de boksvereniging Klazienaveen georganiseerde boksgala. De deelnemende boksers kwamen uit het hele land en met de deelname van enkele Duitse boksewrs kreeg het ook nog een internationaal tintje. Bart Engels en Jan Hoogenberg uit Klazienaveen hadden een demowedstrijd tegen Kresnik Avdullahu (bv Klazienaveen en Auke Jagersma van boksvereniging De Waldhoek.
Reageer!

Boksvereniging Klazienaveen bezig aan goede reeks

KLAZIENAVEEN - De boksvereniging Klazienaveen is weer aan een goede reeks wedsrijden bezig. Vooral de nog maar 15-jarige Roman Petrosyan maakt een geweldige start door. Drie gevechten in de ring en alle drie overtuigend gewonnen. De laatste overwinning behaalde hij vandaag tijdens het alom bekende Fightclub Bokaal in Purmerend. In de 2e ronde vond zijn tegenstander het wel goed en gaf op om tegen een flinke afstraffing aan te lopen.
Reageer!

Luka Oluic in halve finale uitgeschakeld

NIEUW DORDRECHT - Bokser Luka Oluic uit Nieuw Dordrecht is in halve finale uitgeschakeld door een fisiek sterkere tegenstander Razmi uit rotterdam. De jonge Dordse bokser die in februari uit de jeugd kwam en nu in de elite uitkomt merkte dat het toch anders boksen is bij de elite. de tegenstander zijn veelal kleiner die fysiek nog meer brengen. Maar ook nvoor Luka Oluic geldt dat ook uit een verlies veel lering getrokken kan worden.
Reageer!

Luka Oluic in halve finale Nederlands kampioenschap

KLAZIENAVEEN ? De voor de boksvereniging Klazienaveen uitkomende Luka Oluic uit Nieuw Dordrecht treft in halve finale van de Nederlands Kampioenschap aanstaande vrijdag 21 mei in Bunnink de Rotterdammer Kosham Razmi. Bij winst gaat de talentvolle bokser de volgende dag naar het State Centre in Rotterdam. Mocht hij de finale gaan winnen dan promoveert Luka Oluic naar de A-klasse en wordt toegevoegd aan het Olympisch boksteam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda