Boksen

Rutger Schadenberg bokskampioen van Noord-Nederland

NIEUWEGEIN -- Boksvereniging Emmen heeft er weer een kampioen bij. Op overtuigende wijze pakte Rutger Schadenberg zondag in Nieuwegein de titel in de finale van de Noord Nederlandse kampioenschappen. Daarmee mag Rutger zich kampioen van Noord-Neerland noemen in de B-klasse tot 69 kilogram.
Reageer!

Wethouder Bouke Arends huldigt Bjorn Bernsen

EMMEN - Wethouder Bouke Arends heeft maandag 9 april 2018 kampioen Bjorn Bernsen gehuldigd. De zestienjarige Bjorn werd op 25 februari Europees Kampioen kickboksen K-1 in het Duitse Duisburg. Hij komt uit voor Mejiro Gym Drenthe. Bjorn heeft meerdere prijzen op zijn naam staan. Naast zijn titel Nederlands Kampioen heeft hij drie zilveren medailles veroverd tijdens eerdere Wereld Kampioenschappen (WK).
Reageer!

Bjorn Bernsen verslaat Wereld kampioen kickboksen.

DILLENBURG(Dld)- ZWARTEMEER - Afgelopen zaterdag werden in het Duitse Dillenburg de open Duitse kampioenschappen kickboksen gehouden. De 16 jarige Bjorn Bernsen uit Zwartemeer die eerder deze maand Europees kampioen K-1 kickboksen werd moest winnen om zich te plaatsen voor het WK in oktober.
Reageer!

Emmer boksers succesvol op boksgala in Appingedam

APPINGEDAM - In het afgelopen weekend kwamen drie boksers van de boks vereniging uit Emmen in aktie op het boks gala in Appingedam. Arsen Hambaftsumyan betrad als eerste van de Emmer boksers de ring. Hij begon sterk aan zijn partij tegen Gianni Pisa van de vereniging Verbon in Utrecht. Zijn tegenstander bleef goed mee boksen en scoorde ook zijn punten. Door duidelijke treffers te maken en druk te zetten wist Arsen de partij uiteindelijk naar zich toe te trekken.
Reageer!

Kickbokser Bjorn Bernsen wint nationale titel

ZWARTEMEER - Op het grote vechtsport gala Fighters Glory in Drachten ging de 14-jarige Bjorn Bernsen uit Zwartemeer het gevecht aan tegen regerend Nederlands en tweevoudige wereldkampioen kickboksen Remano Rietveld.Bernsen, die al jaren traint bij Mejiro Gym Drenthe onder leiding van Sensei Berry Blauw, ging zaterdag de uitdaging aan voor de Nederlandse titel. Als profvechters betraden de jonge vechters de ring met veel rook en lichtshow.
Reageer!

Emmense Kim Hobers Nederlands Kampioen Thai-Boxing

STEENWIJK - Afgelopen zaterdag 19 november wist de Emmense Kim Hobers, 13 jaar de Nederlandse Titel te behalen in haar gewichtsklasse tot maximaal 45 kg in het Thai-Boxing (muay thai). Kim was door de organiserende school vanuit Steenwijk uitgedaagd om daar voor de titel te vechten. Samen met haar vader en trainer Marc Hobers van Garuda Gym in Emmen) zijn ze op deze uitdaging ingegaan en hebben zich daar op voorbereid. Uitdaagster was Angelissa van Rijscen uit Steenwijk.
Reageer!

Boksgala bv Klazienaveen in Landgoed Zwartemeer

ZWARTEMEER - Boksvereniging Klazienaveen huodt op zaterdag 25 juni een internatinaal boksgala in Landgoed Zwartemeer aan het van Echtenskanaal NZ nr 2, 7891 EA in Zwartemeer. De zaal gaat open om 14.00 en de aanvang van het gala is 16.00 uur. Entree trainers en boksers vrij en supporters betalen 10 euro. >>>>>
Reageer!

Harco Wittendorp Nederlands kampioen boksen

APELDOORN - Junioren Zwaargewicht Boksen Harco Wittendorp uit Klazienaveen is zondag in Apeldoorn Nederlands kampioen boksen geworden in de categorie Junioren Zwaargewicht. Boksvereniging Klazienaveen had naast Wittendorp nog drie boksers in finale staan. Bart Engels kwam als eerste in de ring bij de Scholieren, maar zijn tegenstander was deze keer de betere Bokser. Datzelfde gold ook voor nummer twee Bas Suelmann die een tegenstander trof die te sterk voor hem was. Als derde bokser van de boksvereniging Klazienaveen moest Mischa Norkevich de ring in. Dit werd een zeer spannende wedstrijd over drie ronden. Uiteindelijk werd nipt verloren op punten met 17-14. Volgens Trainer Geert de Jonge hebben de nog jonge boksers van zijn school met deze wedstrijden wel weer een stuk ervaring op gedaan.
Reageer!

Geslaagd bokstoernooi voor de Boksvereniging Klazienaveen

ZWARTEMEER - In de grote zaal van Sportlandgoed Swartemeer was het afgelopen zaterdag druk tijdens het door de boksvereniging Klazienaveen georganiseerde boksgala. De deelnemende boksers kwamen uit het hele land en met de deelname van enkele Duitse boksewrs kreeg het ook nog een internationaal tintje. Bart Engels en Jan Hoogenberg uit Klazienaveen hadden een demowedstrijd tegen Kresnik Avdullahu (bv Klazienaveen en Auke Jagersma van boksvereniging De Waldhoek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda