Triathlon

Corien Wegkamp noordelijk kampioen Halve Triatlon

KLAZIENAVEEN – Onder ideale weersomstandigheden kon afgelopen zondag de 11e Plus Fischer Triatlon in Klazienaveen worden afgewerkt. Nadat in de morgenuren de ruim 200 jeugdige deelnemers hun wedstrijd had afgewerkt gingen de deelnemers voor de Halve, Olympische en 1/8 Triathlon van start. Bij de Halve Triatlhon mannen was Sven Strijk uit Bodegraven de snelste en bij de dames was Danielle Riem uit Lent. Corien Wegkamp uit Zwartemeer en schoonzus Janien Lubben uit Emmen eindigden als 2e en 3e. Corien Wegkamp werd hiermee wel Noordelijk kampioen voor Janien Lubben. Bij de mannen ging de noordelijke titel naar Stefan van der Pal uit Leeuwarden. De belangrijkste uitslagen:
Reageer!

11e Editie Triathlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Zondag 16 juli staat sportdorp Klazienaveen weer in het teken van de “Plus Fischer Triathlon Klazienaveen” en de Noord-Nederlandse Kampioenschappen halve triathlon.
Reageer!

Arianne Pruisscher Nederlands kampioen wintertriathlon

GRONINGEN - Arianna Pruisscher is zondagmiddag in Groningen Nederlands kampioen wintertriatlon geworden bij de junioren. De wedstrijd begon om 11 uur en ging over 5 km hardlopen. 25 km wielrennen en afsluitend nog 10 km schaatsen. Na het lopen begon Arianna als derde aan het fietsonderdeel en maakte hier haar achterstand goed.
Reageer!

Bijzondere deelname Triathlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Robert Brethouwer zal samen met zijn zoon Noah deelnemen aan de trio OD triathlon in Klazienaveen. Noah heeft een meervoudige beperking en kan zelf niet zwemmen, fietsen en lopen. Daarom zal Robert, Noah tijdens de triathlon vervoeren in o.a. een boot en een fietsaanhanger. Robert voelt het als een eer om dit voor hem te mogen doen. Noah geniet onderweg met volle teugen en Robert het grootste gedeelte van de race ook.
Reageer!

Tien jaar triathlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Tien jaar geleden begonnen een aantal fanatieke triathleten (Tonnie Rolink, Thomas van der Wal en Bert Fuhler) met het organiseren van de eerste triathlon van Klazienaveen.
Reageer!

Topbezetting op 10e triathlon Klazienaveen:

KLAZIENAVEEN - Het belooft een spannende strijd te worden tijdens de 10e editie van de Triathlon Klazienaveen. Stichting Triathlon Klazienaveen mag dit jaar voor het tweede jaar op rij het Nederlands kampioenschap halve triathlon organiseren, wat bestaat uit 1,9 km zwemmen, 88 km fietsen en 20,8 km lopen.
Reageer!

Janien Lubben wint kwarttriatlon in het Zilvermeer

KARDINGE – De Emmense triatleet Janien Lubben schreef zondagmiddag de kwart triatlon in het Zilvermeer bij Kardinge op haar naam na een fel gevecht met Corien Wegkamp uit Zwartemeer.
Reageer!

Posthuma en Heerink winnen NK Duatlon

ASSEN - Stein Posthuma is zaterdag in Assen Nederlands Kampioen geworden op de kwart duathlon. Voor 10 kilometer lopen, 40 km fietsen en 5 km lopen, had de atleet uit Delft een tijd van 1 uur 49 minuten en 55 seconden nodig. Hij had een voorsprong van slechts 38 seconden op Alexander Picard uit Chaam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda