Triathlon

Arianne Pruisscher Nederlands kampioen wintertriathlon

GRONINGEN - Arianna Pruisscher is zondagmiddag in Groningen Nederlands kampioen wintertriatlon geworden bij de junioren. De wedstrijd begon om 11 uur en ging over 5 km hardlopen. 25 km wielrennen en afsluitend nog 10 km schaatsen. Na het lopen begon Arianna als derde aan het fietsonderdeel en maakte hier haar achterstand goed.
Reageer!

Bijzondere deelname Triathlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Robert Brethouwer zal samen met zijn zoon Noah deelnemen aan de trio OD triathlon in Klazienaveen. Noah heeft een meervoudige beperking en kan zelf niet zwemmen, fietsen en lopen. Daarom zal Robert, Noah tijdens de triathlon vervoeren in o.a. een boot en een fietsaanhanger. Robert voelt het als een eer om dit voor hem te mogen doen. Noah geniet onderweg met volle teugen en Robert het grootste gedeelte van de race ook.
Reageer!

Tien jaar triathlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Tien jaar geleden begonnen een aantal fanatieke triathleten (Tonnie Rolink, Thomas van der Wal en Bert Fuhler) met het organiseren van de eerste triathlon van Klazienaveen.
Reageer!

Topbezetting op 10e triathlon Klazienaveen:

KLAZIENAVEEN - Het belooft een spannende strijd te worden tijdens de 10e editie van de Triathlon Klazienaveen. Stichting Triathlon Klazienaveen mag dit jaar voor het tweede jaar op rij het Nederlands kampioenschap halve triathlon organiseren, wat bestaat uit 1,9 km zwemmen, 88 km fietsen en 20,8 km lopen.
Reageer!

Janien Lubben wint kwarttriatlon in het Zilvermeer

KARDINGE – De Emmense triatleet Janien Lubben schreef zondagmiddag de kwart triatlon in het Zilvermeer bij Kardinge op haar naam na een fel gevecht met Corien Wegkamp uit Zwartemeer.
Reageer!

Posthuma en Heerink winnen NK Duatlon

ASSEN - Stein Posthuma is zaterdag in Assen Nederlands Kampioen geworden op de kwart duathlon. Voor 10 kilometer lopen, 40 km fietsen en 5 km lopen, had de atleet uit Delft een tijd van 1 uur 49 minuten en 55 seconden nodig. Hij had een voorsprong van slechts 38 seconden op Alexander Picard uit Chaam.
Reageer!

Richard Louman verrast bij Wintertriathlon Assen

ASSEN - Niet Teun Sweere, maar Richard Louman uit Heelsum heeft de laatste Wintertriathlon Assen op zijn naam geschreven. Zaterdag klopte hij viervoudig winnaar Teun Sweere (Zevenbergen), die na 10 kilometer lopen, 50 kilometer fietsen en 40 kilometer schaatsen bleef steken op exact een halve minuut.
Reageer!

Beute wederom ongenaakbaar op de sprintafstand

ASSEN - Op de sprintafstand was Assenaar Robert Beute ongenaakbaar. Hij zegevierde met een voorsprong van 2 minuten en 18 seconden op tweede man Christiaan van den Berg uit Maarssen. Zowel bij het lopen als bij het fietsen was Beute niet te kloppen, maar op de slotafstand, het schaatsen, werd de Assenaar vierde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda