Basketbal

Weemoedige start EBV Mustangs U14-1 eindigt in zege

EMMEN - Met eindelijk weer een compleet team komt BVG (Groningen) op bezoek in sporthal Angelso. Het teleurstellende eerste kwart van de EBV Mustangs spelers zet ze weer op scherp dat ze met een waardige tegenstander van doen hebben. De centers doen hun werk opgezet door de guards en de forwards. De inhaalrace en nekslag komt aan bij BVG. Eindstand is uiteindelijk een serieuze overwinning voor de Mustangs: 76-40.
Reageer!

Center blessures kost EBV Mustangs U14-1 de koppositie

EMMEN - De ze wedstrijd is de opmaat naar het kampioenschap in de competitie. Assist is de te kloppen tegenstander. Ziekte, afwezigheid en blessures van de centerspelers nekt het spel van Mustangs spelers zodanig dat de Center spelers van Assist nagenoeg vrij spel hebben. Eindstand is dan ook een nipte overwinning voor Assist: 55-57.
Reageer!

EBV Mustangs U14-1 showen tegen HSV Basketball.

EMMEN – EBV Mustangs uit Emmen speelde tegen HSV Basketball die afkomstig is van de tweede divisie. Tijdens het eerste kwart werd al zichtbaar dat de Mustangs een niveau te hoog waren, wat ook duidelijk werd in de vele steals. De Mustangs wonnen uiteindelijk met 80-33.
Reageer!

EBV Mustangs U14-1 met de hakken over de sloot

EMMEN - Op papier zou de nummer 1 tegen de nummer 7 een wedstrijd zonder al teveel bloed, zweet en tranen moeten zijn. In de praktijk bleek daarvan geen sprake. Met een eindstand van 52-49 heeft BVG laten zien dat er met hun na de winterreces niet te spotten valt. Om 7 uur in de ochtend gaat de wekker, niks uitslapen op de zaterdagmorgen.
Reageer!

Basketballende Mustangs gaan voor kwaliteit

EMMEN - Het feit is daar, het eerste spelregelbewijs dat door de NBB (Nederlandse Basketbal Bond) wordt voorgeschreven is binnen. Thijs Kardijk, zoon van voorzitter Paul Kardijk, heeft het felbegeerde papiertje op zak.
Reageer!

Nederlandse Damesrolstoelbasketbalteam traint in Emmen

EMMEN - Sporthal Angelslo in Emmen is deze week de plek waar het Nederlandse Damesrolstoelbasketbalteam toewerkt naar de Paralympische Spelen van 2016. Het rolstoelbasketbalteam is een van de beste ter wereld. Op de vorige Paralympics in Londen behaalden de Nederlandse dames de bronzen medaille. Vorig jaar, op het wereldkampioenschap in Canada, werden ze ook derde.
Reageer!

Nederlands rolstoelbasketbalteam traint in Emmen

EMMEN - Het Nederlands dames rolstoelbasketbalteam traint van 13 tot 17 juli in Sporthal Angelslo in Emmen. De dames trainen hier ter voorbereiding op de Paralympics van 2016, die in Rio de Janeiro, BraziliÃ
Reageer!

Mustangs onder 14-2 kampioen

EMMEN- Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat geldt zeker voor de basketbalvereniging De Mustangs uit Emmen. Zaterdagmiddag wist het team van De Mustangs onder 12 in sporthal Angelslo met 68-34 van Groningen te winnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda