SPORT

Rutger Schadenberg bokskampioen van Noord-Nederland

NIEUWEGEIN -- Boksvereniging Emmen heeft er weer een kampioen bij. Op overtuigende wijze pakte Rutger Schadenberg zondag in Nieuwegein de titel in de finale van de Noord Nederlandse kampioenschappen. Daarmee mag Rutger zich kampioen van Noord-Neerland noemen in de B-klasse tot 69 kilogram.
Reageer!

Lars van Berkel sterk zevende in Red Bull Knock Out

SCHEVENINGEN - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS team is in de Red Bull Knock Out in Scheveningen op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel reed een sterke wedstrijd maar kwam tijdens de wedstrijd hard ten val met een andere rijder waardoor er een minuut verloren ging. Na deze valpartij herstelde hij zich goed en wist de wedstrijd op een sterke zevende plaats af te sluiten.
Reageer!

Drenthina bekert verder ten koste van Weerdinge

EMMEN - In de eerste KO-Ronde van de Noordelijke districtsbeker plaatste Drenthina zich voor de 2e ronde. De zaterdag 2e klasser Drenthina was met 3-0 te sterk voor zondag 3e klasser Weerdinge. Na een gelijk opgaande eerste fase was het Ronald Koops die na een half uurtje de bal uit een goede voorzet langs de Weerdinge doelman plaatst. 1-0.
Reageer!

vv Emmen en SVBO in evenwicht

EMMEN - Zondagmiddag stond in de zondag 1e klasse F de inhaalwedstrijd in de zondag 1e klasse F tussen vv Emmen en SVBO op de rol. De wedstrijd op sportpark de Meerdijk eindigde na een 0-1 ruststand in een 1-1 gelijkspel. De eerste echte kans in de wedstrijd was voor vv Emmen, maar doelman Lennon Ebeltjes wist de bal tot hoekschop te verwerken.
Reageer!

SC Angelslo wint met overmacht van MSC/Amslod

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse E sloeg Sc Angelslo zaterdag tegen MSC keihard toe met een echte zevenklapper. In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat het een monsterscore voor SC Angelslo zou worden. MSC voetbalt prima en kreeg zelfs kans om op voorsprong te komen.
Reageer!

VEV moet aan VVAK laten

KERKENVELD – In de zaterdag 5e klasse F verloor VEV met 4-1 van VVAK. Na de 3 punten uit bij VCG in Geesbrug volgde in Kerkenveld een teleurstellende 4-1 nederlaag bij de directe concurrent VVAK. Na een mistastende VVAK keeper kwam VEV al binnen 4 minuten op een 0-1 voorsprong door Tijs Bakker.
Reageer!

CEC de sterkste in derby tegen Twedo

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse zitten dit seizoen een aantal gemeentelijke derbys waar onder ook die tussen CEC en Twedo. Deze derby op sportpark De Runde in Emmer Compascuum eindigde zondagmiddag in een 3-1 overwinning voor CEC.
Reageer!

Sp Roswinkel pakt eerste driepunten

ROSWINKEL – In de zondag 5e klasse E wist Sp. Roswinkel de eerste driepunten van het seizoen te maken. De thuiswedstrijd tegen EEC leverde de mannen van trainer Cor Lubach en 4-3 overwinning op. Sp Roswinkel dat tot nu nog op één schamel puntje onderaan stond won na een zeer spannende maar goed gespeelde wedstrijd.
Reageer!

WKE ’16 bekert verder na strafschoppen

COEVORDEN - De bekerwedstrijd tussen Raptim en WKE eindige in een 2-2 gelijkspel, maar WKE bekert verder na strafschoppen. De wedstrijd begonnen van beide kanten wat afwachtend. WKE speelde met een aantal invallers en de eerste kans was voor Raptim, maar werd niet benut.
Reageer!

Emmer clubs naar de volgende bekerronde

EMMEN – Terwijl WKE en Drenthina zich zaterdag en zondag al plaatsten voor de 2e KO-ronde in de KNVB districtsbeker waren SVBO, SVV 04, Emmen en CEC al midweeks met wisselend succes aan de bak geweest.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda