SPORT

FC Emmen lijkt niet meer te stuiten

EMMEN - De opmars van FC Emmen lijkt niet te stuiten. De reeks overwinningen die op vier stond, werd tegen het bepaald toch niet zwakke De Graafschap verlengd tot vijf. Het was het resultaat van een daverende 5-2 overwinning die vooral in een imponerende tweede helft tot stand kwam. Voor de ranglijst had het niet direct gevolgen want de roodwitten blijven op plek vier staan. Wel werd de achterstand op NEC verkleind tot vijf punten.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - De start na de EK pauze was voor de HSG Nordhorn-Lingen, zoals verwacht, zwaar. Een aantal geblesseerde spelers waren inderdaad terug bij de HSG, maar de thuisploeg ontbeerde natuurlijk wedstrijdritme met vele teruggekeerde spelers, die nauwelijks met het team getraind hadden. Maar het lukte de thuisploeg toch het tegen degradatie strijdende Eisenach, dat ook een aantal dragende spelers weer in de ploeg had na blessures, op de knieën te krijgen.
Reageer!

Sander Koops scoort goed bij Nederlands atletiek Kampioenschappen indoor

APELDOORN - E.A.C. De Sperwers A-junior Sander Koops heeft bij de Nederlandse Kampioenschappen indoor voor Junioren, die afgelopen weekend in Apeldoorn werden gehouden een 2e plaats bij de 60 meter horden gehaald en ook op het onderdeel hink stap sprong haalde hij het podium met een derde plaats.
Reageer!

Oosting E&O verlengt met Toby Trouw

EMMEN - Aanvoerder Toby Trouw speelt ook het komende seizoen in de hoofdmacht van Oosting E&O. De robuuste rechteropbouwer gaat dan zijn zevende seizoen in bij de club uit Emmen. Trouw is na Sander Visser en Wouter Sijpkes de derde sterkhouder die ook na de zomer in het groen-witte tenue te bewonderen is.
Reageer!

FC Emmen klimt na winst in Deventer naar vierde plaats

DEVENTER - FC Emmen is door een 1-0 overwinning in de Deventer Adelaarshorst naar de vierde plaats geklommen. Matchwinner was Alexander Bannink die al na een kwartier scoorde. Ook in de derde periode blijven de Emmenaren een prominente rol spelen door samen met FC Dordrecht uit vier duels nog zonder puntverlies te zijn.
Reageer!

Kjeld Nuis pakt goud op de 1500 meter

PYEONGCHANG - Kjeld Nuis uit Emmen heeft dinsdag bij de Olympische Spelen in Pyeongchang op overtuigende wijze het goud veroverd op de 1500 meter. De Emmenaar bleef in de Gangneung Oval met een tijd van 1.44,01 zijn landgenoot Patrick Roest (tweede) en de Zuid-Koreaan Min Seok Kim (derde) voor.
Reageer!

Lars van Berkel houdt zich staande in zware int.wedstrijd in Hawkstone Park

EMMEN - Lars van Berkel van Husqvarna SKS Racing heeft zich in het sterke deelnemersveld van de internationale wedstrijd in Hawkstone Park goed staande weten te houden. Van Berkel finishte in beide manches als dertiende en legde in de superfinale beslag op een twintigste plaats.
Reageer!