SPORT

Handbal Oranje Heren sluiten stage periode af in Slowakije

EMMEN - Onze Oranje handbal mannen hebben de oefen toernooien in het buitenland afgesloten zonder overwinning. Ook de beide laatste wedstrijden in Slowakije, tegen het gastland en Roemenië, gingen helaas verloren. Beide landen hebben aanzienlijk meer ervaring dan Nederland, zodat het geen schande is tegen dit soort tegenstanders te verliezen. Slowakije redde het in poule 1 voor het nu bezig zijnde WK niet tegen het machtige Rusland en Roemenië ging ,net als Oranje, pas onderuit in de Play-offs en trok tegen Macedonië aan het kortste eind.
Reageer!

28e editie Udikloop in een nieuw jasje

KLIJNDIJK - Op zaterdag 19 januari 2019 organiseert stichting Udik de 28e editie van de Udikloop. Zoals ieder jaar staat er een 10 km run op het programma. Komende editie is het parcours van deze afstand helemaal vernieuwd. Met de nieuwe 4 mijlrun hoopt de organisatie tevens een mooie nieuwe afstand en een nieuw parcours toe te voegen.
Reageer!

Nuttig trainingskamp voor SVBO

MARBELLA - Al een aantal jaren trekt SVBO in de maand januari voor een paar dagen naar Marbella waar een vierdaags trainingskamp wordt opgeslagen. Een weekend van veel trainen, ontspannen maar ook plezier hebben. Natuurlijk wil trainer Marc Hegeman met zijn mannen de basis leggen voor een goede tweede helft van competitie.
Reageer!

Handbal Heren Oranje op reis door Europa

EMMEN - Het Nederlands Herenteam heeft zijn eerste oefentoernooi in Noorwegen afgerond en gaat op weg naar Slowakije voor de tweede oefenstage. En dat alles voor HET grote doel: plaatsing voor het EK Handbal 2020 in Zweden, Oostenrijk en Noorwegen. En dat voor de eerste keer in de geschiedenis van het Herenhandbal in Nederland!
Reageer!

Toppers maken zich op voor Grote Prijs van Beilen

BEILEN - Tal van regionale topruiters hebben ingeschreven voor de Grote Prijs van Beilen, zaterdag 19 januari, het klapstuk van Indoor Hartje Drenthe. De springruiters in de klassen Z en ZZ maken dan onderling uit wie er met de hoofdprijs van het concours hippique in Beilen vandoor gaat. Verleden jaar was dat Laura Slager uit Staphorst en ook nu komt zij naar Beilen. Slager maakt er serieus werk van, want ze heeft met twee paarden in de klasse Z ingeschreven, ook haar paard La Serena, waarmee ze verleden jaar won.
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen opnieuw derby Sieger!

Vele handbal fans zien een uitstekende 2e liga wedstrijd LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen is uitstekend door de Kerstdagen gekomen en heeft het succesvolle jaar 2018 op een geweldige manier afgesloten. Na de winst op de Wilhelmshavener HV afgelopen zaterdag won het nu voor maar liefst 3.500 enthousiaste toeschouwers,
Reageer!

MSC wint finale PWZ met overmacht van Noordscheschut

Steenwijksmoer – De hoofdklasser MSC uit Meppel is de grote winnaar geworden van de 42ste editie van het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de poule had MSC moeite met Noordscheschut en Nieuw Buinen en in de kruisfinale met HZVV, maar in de finale tussen MSC en Noordscheschut was het krachtsverschil erg groot. De Meppelers boekten een overtuigende 7-0 overwinning na een 5-0 ruststand. Het is de tweede keer dat MSC het toernooi won en vorig jaar werd de ploeg vierde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda