SPORT

Erica 86 laat voorsprong uit handen glippen

ERICA - Op deze stralende zaterdagmiddag stond de wedstrijd tegen DSZ op het programma. Het veld op Erica lag er strak bij en ook het weer speelde een mooie bijrol. Van de wedstrijd eerder dit seizoen wist 86 zich nog te herinneren dat DSZ zich geen raad weet met de (voor de vijfde klasse kenmerkende) fysieke duels en dit was dan ook de strijdwijze voor de wedstrijd.
Reageer!

Zuidenveldtour gewonnen door Rick Ottema

NIEUW-AMSTERDAM - Zaterdag waren we te gast in de PWZ Zuidenveldtour, een internationale wielerklassieker door het zuidoosten van Drenthe met Dalen als start- en Nieuw-Amsterdam als aankomstplaats.
Reageer!

Itass DTK’70 naar finale om landskampioenschap

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben zich geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. Zaterdagavond werd Smash’70 uit Hattem opnieuw verslagen en ditmaal met 3-0. In tegenstelling tot de uitwedstrijd ging het thuis eenvoudiger. Vorige week werd in Hattem een achterstand van 1-2 omgebogen in een 3-2 overwinning. Zaterdagavond won Smash’70 echter geen enkele game.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL scoort top tien plaatsen in het ONK MX2 in Marum

Husqvarna SKS Racing NL scoort top tien plaatsen in het ONK MX2 in Marum MARUM - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Marum top tien plaatsen weten te behalen. Michel Schoenmakers, Nick Horsten en Carsten Goedegebure wisten alle drie een manche in de top tien te finishen. Helaas kenden ze in de andere manche wat tegenslag waardoor het gehoopte eindresultaat niet werd gehaald
Reageer!

Klazienaveen bezwijkt onder dadendrang The Knickerbockers

EMMEN – Op sportpark de Planeet werd voorafgaande aan de wedstrijd Klazienaveen – The Knickerbockers een minuut stilte gehouden na het plotseling overlijden van de 39-jarie Erik Beekman, jeugdleider bij KZC C1.
Reageer!

VIOS en Valther Boys delen de punten

OOSTERHESSELEN – Valther Boys moest naar VIOS dat goed op dreef is. Het staat 6e op de ranglijst en ongeslagen bovenaan in de derde periode. ValtherBoys staat in de derde periode op de tweede plaats.
Reageer!

Schoonebeek pakt winst in slotfase tegen DSC’65

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag moest Schoonebeek tegen DSC’65 en had alleen nog een theoretische kans op nacompetitie voor promotie, Ook DSC’65 heeft nog een paar puntjes nodig om de nacompetitie ontlopen.
Reageer!

Bargeres laat een van de laatste kansen liggen tegen SVV 04

EMMEN - Voor Bargeres is het doek bijna gevallen. Met nog 8 punten achterstand op Musselkanaal en CEC en 11 punten op Twedo is degradatie nauwelijks meer af te wenden. Zelden is Bargeres zo slecht uit de startblokken gekomen als tegen SVV 04.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda