SPORT

SC Angelslo verliest thuis van sterk Vitesse`63

EMMEN - Het is SC Angelslo niet gelukt om de laatste wedstrijd thuis over de streep te trekken. Vitesse`63 was over de hele wedstrijd gewoon de betere ploeg. In de eerste helft kon Angelslo goed mee en kreeg ook kansen. De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers in de 13e minuut maar de bal werd naast geschoten.
Reageer!

Endeveld en Remme zesde en uitgevallen

ASSEN - Voor Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remme (Ens) hadden de twee zijspanraces op het TT Circuit, afgelopen zondag, twee gezichten. In de eerste race, zondagochtend, eindigde Team Drugsadvies Sidecar Shop als zesde, maar tegen het einde van de zondagmiddag reed het duo twee ronden voor het einde de pits in.
Reageer!

Leerzaam weekend voor team Streuer met tweede en vierde plek

Het was Team Streuer niet echt te doen om de winst, zondag, tijdens de zijspanrace bij het Ducati-weekend, maar vooral om te testen. Die testen hebben veel informatie verschaft. Daarbij stonden de tweede en de vierde plaats die Bennie Streuer (Grolloo) en Kevin Rousseau (Frankrijk) behaalden in de schaduw.
Reageer!

Samenwerkingsovereenkomst dames 1 SV Twedo -- SVV'04 getekend

SCHOONEBEEK - Afgelopen donderdagavond 09-05-2019 is een samenwerkingsovereenkomst dames 1 SV Twedo -- SVV'04 getekenddoor voorzitter Kees Goos en door Jos van Hees voorzitter SVV'04 in Schoonebeek in het bijzijn van bestuursleden SVV'04, Twedo en 2 afgevaardigden van de KNVB. Het betreft een Samenwerking Team (ST ) overeenkomst van 1 jaar, met de naam ST Twedo/SVV 04
Reageer!

DZOH en FC Klazienaveen blijven in gevarenzone

EMMEN - In de tweede klasse J eindigde de wedstrijd tussen DZOH en FC Klazienaveen na een 2-1 ruststand in een in een 3-3 eindstand. Robert Savenije scoorde binnen twee minuten de openingstreffer. 1-0 en na een half uur spelen wist Tom Bosman de naar een 2-0 voorsprong te tillen. Het spel deinde op en neer met mogelijkheden voor beide ploegen, maar het was Nick van der Sleen die op slag van rust er weer een wedstrijd van maakte door de aansluitingstreffer te scoren. 2-1.
Reageer!

NWVV ziet periodetitel in rook opgaan

KLAZIENAVEEN NOORD â?? In de zaterdag 5ee klasse F behaalde VEV afgelopen zaterdag na een doelpuntenrijke wedstrijd een verrassende 5-4 overwinning op NWVV uit Nieuw Weerdinge. De ploeg van Anne Christ kwam goed uit de startblokken en nam al snel een 2-0 voorsprong door doelpunten van Roy Bruinsma en Kevin Gossen.
Reageer!

SVBO vergeet te winnen van koploper Emmen

BARGER OOSTERVELD â?? In de zondag 1e klasse F liet SVBO zondagmiddag na een 2-0 voorsprong buurman Emmen in de slotfase terugkomen tot 2-2. SVBO kwam goed uit de startblokken want Twan Waidijk werkte binnen drie minuten de bal uit een hoekschop van Roy Jagt binnen. 1-0. Daarna ging SVBO door. Ronald Gerdes stormde alleen op doelman Lars van der Zwaluw af, maar werd gestopt door de Emmer doelman.
Reageer!

Zandpol pakt volle winst tegen JVV

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse F wist Zandpol de voorlaatste wedstrijd van deze competitie met een 4-3 winst op JVV af te sluiten. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 en eindigde uiteindelijk in een 4-3 overwinning voor Zandpol dat overigens al binnen 8 minuten op een 0-1 achterstand werd gezet door een doelpunt van Roy Bruns.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda