SPORT

Zaterdag kwartfinale Europacup: JMS Hurry-Up tegen HKM Sala

ZARTEMEER - Na de uitstekende reeks in de Nederlandse competities staat zaterdag Europacuphandbal op het programma voor JMS Hurry-Up. De club uit Zwartemeer is nog altijd op drie fronten actief. Naast het landskampioenschap en de nationale beker, is de ploeg van Martin Vlijm ook Europees actief. Een uitzonderlijke prestatie voor een Nederlands herenhandbalteam, waar normaliter de eerste of tweede ronde als eindstation geldt. In de vorige rondes schakelde JMS Hurry-Up achtereenvolgens het Turkse Göztepe SK en het Slowaakse MSK Povazska Bystrica uit.
Reageer!

Marc Bijsterbosch pakt op EK titel bij 10-ball

EMMEN - Marc Bijsterbosch heeft op 22-3-0217 bij de Europees kampioenschappen poolbiljart de titel gewonnen op het onderdeel 10-ball. De 23-jarige Nederlander was in de finale in het Portugese Albufeira met 10-6 te sterk voor de Zweed Christian Sparrenlöv-Fischer. Eerder op de dag versloeg Bijsterbosch in de halve eindstrijd Francisco Sanchez Ruiz uit Spanje (ook 10-6).
Reageer!

FC Emmen contracteert jeugdtalent Kjell Scherpen

EMMEN - FC Emmen heeft Kjell Scherpen voor 3 seizoenen vastgelegd. De 17 jarige keeper, die dit seizoen ook vanuit Zeist werd opgeroepen voor Jong Oranje (O17), is sinds het opnieuw op poten zetten van de eigen jeugdopleiding de eerste jeugdspeler die een profcontract tekent.
Reageer!

Marc Bijsterbosch naar de laatste vier bij EK poolbiljart

ALBUFEIRA – Tijdens de kwartfinales van het EK poolbiljart in de spelsoort 10-ball is Eindhovenaar Ivar Saris dinsdagavond met 7-10 onderuit gegaan tegen Francisco Sanchez Ruiz. In Portugal kwam de 23-jarige Saris na een 0-3 achterstand terug tot 6-6. De Spanjaard hield echter het initiatief en liep via 7-8 uit naar de winst.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt podiumplaats in ONK MX1 in Axel

AXEL - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Axel een podiumplaats in de wacht weten te slepen. Van der Mierden kwam in zowel de eerste als de tweede manche sterk voor de dag en werd met tweemaal een vierde plaats derde in het dagklassement. De MX2-rijders kenden tegenslag want alleen Carsten Goedegebure wist beide manches uit te rijden en finishte op een zeventiende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Fleur Hoogeveen winy zilver tijdens A ranglijst toernooi in Den Haag

EMMEN - Fleur Hoogeveen van tafeltennisclub ttc.Emmen won afgelopen zondag zilver bij de pupillen meisjes bij het A ranglijst toernooi in Den Haag . Ze verloor de finale van Anna Peters maar leverde met de 2e plek een topprestatie . Pim van Schaik was bij de jongens junioren goed voor de 10e plaats en Janine Grootjans behaalde bij meisjes kadetten een 9e plaats ,
Reageer!

Hendrikus Velzing keert terug bij Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Hendrikus Velzing keert terug bij tafeltennisvereniging Itass DTK’70. Velzing keert niet terug in het bestuur, maar gaat zich weer bezig houden met de topsport binnen de club.
Reageer!

SC Angelslo verliest in eigen huis van buurman SVBO

EMMEN - Angelslo ontving zaterdag buurman SVBO; beide teams strijden in de onderste regionen van de vierde klasse D. Nadat het vierde elftal voor een fantastische sfeer had gezorgd met fakkels en vlaggen, kon de derby van start gaan. Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd en creëerden weinig. SVBO kwam in de 25e minuut tot een mogelijkheid met een schot op de lat, terwijl Angelslo onbezield speelde: combinaties liepen niet goed en aan strijd ontbrak het al helemaal. In de 31e minuut kon SVBO hier dan ook van profiteren, toen Tim Flokstra zichzelf vrijspeelde op de rand van de zestien meter en vervolgens de 0-1 binnenschoot. De hele eerste helft was het spel van beide ploegen niet om aan te zien en de 0-1 was tevens de ruststand.
Reageer!

Weiteveense Boys en Valther Boys scoren niet

WEITEVEEN – In de zondag 5e klasse stond de topper Weiteveense Boys – Valther Boys op het programma, maar de ongeveer 150 toeschouwers die het winderige sportpark toch opzochten werd daar niet warm van.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda