SPORT

Twedo veilig en Sc Erica in de herkansing

ERICA –Terwijl in de zondag 2e klasse H Twedo bij De Tukkers met 4-0 onderuit en uiteindelijk tevreden mag zijn met een keurige zevende plaats eindigde wist Sc Erica rechtstreekse degradatie af te wenden. De thuiswedstrijd tegen naaste concurrent Sc Emmeloord werd nipt met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Jori Ebbinge in de slotfase van de eerste helft. Met deze uitslag degradeert Sc Emmeloord nu rechtstreeks en kan Sc Erica zich gaan opmaken voor nog een toetje die misschien wel Klassebehoud te gevolg kan hebben
Reageer!

Schoonebeek wint derby van SVV’04

SCHOONEBEEK -Afgelopen maandag moest Schoonebeek op bezoek bij buurman SVV’04. In deze derby stond voor Schoonebeek behalve de eer weinig meer op het spel, SVV daarentegen strijdt nog volop om de nacompetitie te ontlopen. Na een eerste helft waarin SVV op voorsprong had moeten komen maar dit naliet, kwam Schoonebeek in de tweede helft goed terug en trok de 1-2 overwinning naar zich toe.
Reageer!

Drenthina weer stap dichter bij kampioenschap

BEDUM - In de zaterdag 2e klasse H deed Drenthina wat het moest doen en dat was met 2-0 winnen van SV Bedum. Nummer twee Noordscheschut won echter ook en dus moet de beslissing komende zaterdag op de laatste speeldag vallen. De koploper was duidelijk de betere ploeg in Bedum, maar speelde doorgaans in een te laag tempo om de inzakkende Bedumers erg te verontrusten.
Reageer!

Ter Apel 96 kampioen na 5-0 overwinning op Weiteveense Boys

WEITEVEEN - Aan de overwinning tegen Weiteveense Boys viel weinig af te dingen. In een vrij eenzijdige wedstrijd behaalde het een ruime overwinning: 0-5! In het begin van de wedstrijd lag het initiatief vooral bij FC Ter Apel’96. In de omschakeling probeerde de thuisploeg gevaarlijk te worden.
Reageer!

SVBO (zat) uiteindelijk met lege handen

BARGER OOSTERVELD - Het is SVBO(zat) niet gelukt om uit de herkansingszone weg te komen. De thuiswedstrijd tegen VAKO werd na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 4-2 verloren. Op slag van rust kwam SVBO nog wel op voorsprong via Boy Haitel, maar direct na de thee sloeg VAKO terug, want binnen vijf minuten wist Andre Manzeza een flinke draai aan de wedstrijd tegen met twee doelpunten. 1-2.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda