SPORT

Joop Brussen ontvangt Gouden KNVB Scheidsrechterspeld

EMMEN - Joop Brussen is voor zijn verdiensten voor de voetbalarbitrage afgelopen week onderscheiden met de Gouden Scheidsrechtersspeld. De 63--jarige in Emmen woonachtige Brussen is al meer dan twintig jaar actief als KNVB-scheidsrechter.
Reageer!

Race Runners trainen tussen de helikopters van Heli Holland.

EMMER ERFSCHEIDENVEEN - Afgelopen zaterdagmorgen waren de Race Runners van de Gehandicapten Sport Club Emmen uitgenodigd door Heli Holland Air Service & Technics om bij hun op het terrein tussen de helikopters te gaan trainen.
Reageer!

Teleurstelling bij Bedrocks heren 1.

EMMEN - Zondagmiddag kregen de Heren 1 van Bedrocks de mannen van Blue Socks uit Veenendaal op bezoek. Een uitgelezen kans voor de Emmer mannen om de reeks met overwinningen weer op te pakken. Na 3 gewonnen wedstrijden op rij werd er vorige week helaas verloren. Qua punten stonden de Bedrocks en Blue Socks op zondag ochtend nog gelijk.
Reageer!

Fleur Hoogeveen eerste Emmense tafeltennis-jeugdinternational

KLAZIENAVEEN NOORD - De tafeltennisclub in Emmen is trots op Fleur Hoogeveen, die Nederland vertegenwoordigt bij de Europese Jeugd Kampioenschappen van 7 juli- 16 juli in het Tsjechische Ostrava. Samen met Anne Peters en Anouk van der Boom vormt ze Nederlandse meisjes kadetten team (14/15 jarigen).
Reageer!

Openluchtmuseum Ellert en Brammert wordt weer tot leven gewekt !

EMMEN - Op zondag 23 juni 2019 van 11.00 uur – 17.00 uur is er eenLevende Drentse geschiedenis door ’t Aol’ Volk – Emmen. Er wordt gewerkt, getrouwd, gerouwd, gedanst en vele behuizingen in het Openluchtmuseum hebben bewoners die u laten zien hoe men vroeger op het Ellertsveld leefde
Reageer!

Endeveld en Remme zesde in Finland

IMATRA - Tijdens een internationale zijspanrace op het Finse stratencircuit van Imatra is Team Drugsadvies Sidecarshop als zesde geeindigd. Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remme(Ens) reden de wedstrijd op uitnodiging van de Finse motorbond en beschouwden de race als leerzaam en zinvol. Tijdens de eerste training, afgelopen vrijdag, werd het duo verrast door het stratencircuit. ??Een echte eye-opener.
Reageer!

Alessandro Lupino loopt blessure op in Rusland

ROGAT - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino is tijdens een crash in de eerste manche van de Grand Prix van Rusland geblesseerd geraakt. Tijdens een val werd hij geraakt door een andere rijder en liep hierdoor een gebroken borstbeen en 4 breuken op in de rugwervels.
Reageer!

Titan vergeet te scoren tegen Read Swart

APPELSCHA - Het is Titan niet gelukt om via de finale voor promotie naar de 3e klasse af te dwingen. Read Swart uit De Knipe was op het sportpark van Stanfries in Appelscha na een ruststand van 1-0 met 2-1 de baas over de Nieuwe Weerdingers. Nadat Titan vanaf het begin op jacht ging naar een doelpunt kreeg het in de eerste 20 minuten ook kansen. Het was echter Read Swart doelman Justin de Vries die mogelijkheden van o.a. Harmjan Moesker met goed keeperswerk onschadelijk maakte.
Reageer!

Open Drie Paardjes Biljarttoernooi.

EMMEN - Welkom bij het Eerste open Drie Paardjes Biljarttoernooi. Wij zullen ons eerste biljart toernooi spelen met 8 voorrondes in juni en eentje in juli. Op deze avonden die elke keer om 20.00 van start gaan zullen 4 personen per avond mee spelen, de beste 2 per avond gaan door naar onze halve finales. Er wordt Libre Biljart gespeeld. Elke avond zal er iemand aanwezig die het biljarten begeleid.
Reageer!

Dubbelslag voor Lars van Berkel in ONK 500 in Gemert

GEMERT - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft op sterke wijze het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Gemert weten te winnen. Van Berkel kon in de beginfase van de eerste manche moeilijk in zijn ritme komen maar vocht zich hier doorheen en won de manche. In de tweede manche kwam hij bij de start ten val en reed vervolgens een dijk van een inhaalrace om alsnog de manche met een veilige voorsprong winnend af te sluiten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda