SPORT

Alessandro Lupino op karakter in de punten in GP van Engeland

ENGELAND - De Italiaanse Kawasaki-rijder Alessandro Lupino heeft een lastig weekend beleeft tijdens de Grand Prix van Engeland. In de vrije training en de tijdtraining zette de Italiaan op de Gebben van Venrooy Kawasaki een mooie 8e positie neer. Tijdens de start van de eerste manche kwam Lupino enigszins in het gedrang terecht in de eerste paar bochten. Na een paar ronden vond hij zijn ritme en stormde de top tien binnen en kreeg aansluiting met de groep rijders voor hem. Marcel Conijn begint dit jaar aan zijn eerste volledige Grand Prix seizoen in de MX2 klasse.
Reageer!

Zilver voor Lois Klein win zilver bij Thüring Pokal.

BAD BKANKENURG - Judoka Lois Klein zette een knappe prestatie neer bij het Internationale Thüring Pokal in Bad Blankenburg. De judoka van judovereniging Vos won de eerste wedstrijd knap van Silva Alline uit Brazilië met een half punt.
Reageer!

Lars van Berkel eerste leider in het ONK 500

MILL - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Mill gedomineerd. Na het vallen van het starthek in de eerste manche stuurde hij zijn SKS Husqvarna als leider door de eerste bocht.Gelijk ging het rijden soepel en dit zorgde ervoor dat hij een gat kon slaan op de tweede man. Door een straf tempo aan te houden werd zijn voorsprong groter en groter en dit zorgde ervoor dat hij de manche won met een voorsprong van 43 seconden.
Reageer!

Judoka Tom Akker wint in Beilen,

BEILEN – Judoka Tom Akker won zondag het toernooi van Tachi Beilen in zijn gewichtsklasse. Voor Tom Akker van judovereniging Vos was het een mooie test voor zijn deelname aan het NK welke 6 april in Leek wordt gehouden. Er waren nog meer goede resultaten voor de deelnemers van Vos.
Reageer!

Nipte nederlaag SC Erica

ERICA – In de zondag 2e klasse L liep Sc Erica met een 1-0 verlies tegen Heerde tegen haar zestiende nederlaag op in dit tot nu zeer teleurstellend seizoen. Zondagmiddag liep het op eigen veld tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen het op de derde plaats staande Heerde.
Reageer!

Titan in en tegen Wijster de sterkste

WIJSTER - In de zondag 4e klasse E behaalde Titan in en tegen Wijster een mooie 2-0 overwinning. De rood-witte brigade uit Nieuw Weerdinge begon goed aan de wedstrijd maar verzuimde te scoren. Na een kwartiertje spelen werd het spel even iets minder en hing er een bepaalde twijfel over de ploeg van trainer Geert Aalderink.
Reageer!

NWVV verdiend langs FC Assen

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F behaalde NWVV een verdiende 2-1 overwinning op FC Assen. Na een 0-1 ruststand wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink met 2-1 door twee doelpunten van Roy Super.
Reageer!

DZOH zonder moeite langs Omlandia

TEN BOER – In de zondag 2e klasse J behaalde DZOH drie belangrijke punten in de uitwedstrijd tegen Omlandia. In ten Boer wonnen de mannen van trainer Martin Drent na een 0-1 ruststand met 2-4. Binnen 30 seconden knalde Ruud klingenberg de bal twee keer tegen de paal.
Reageer!

SVBO in blessuretijd onderuit

NORG - SVBO heeft de uitwedstrijd bij Gomos in blessuretijd verloren. Voor rust was SVBO de iets betere, na rust begon Gomos sterk. Waar het op 0-0 leek af te gaan, mistte SVBO een grote kans en in de tegenaanval kreeg Gomos een terechte strafschop en die werd benut. 1-0 was dus ook de eindstand voor de ploeg uit Norg.
Reageer!

Ook CEC kan WKE niet stoppen

EMMER COMPASCUUM -?? In de zondag 3e klasse C zet WKE-16 haar opmars voort. De promovendus had een niet heel sterk voorseizoen maar draait inmiddels op volle toeren. De 3-1 overwinning op CEC was de negende overwinningen op rij.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda