SPORT

FC Emmen contracteert Remi van Ekeris

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Remi van Ekeris. De negentienjarige middenvelder tekent een contract tot de zomer van 2023. Van Ekeris debuteerde op zijn zeventiende al in het eerste elftal van FC Lisse, nadat hij stage had gelopen bij meerdere Nederlandse betaald voetbalclubs. Bij FC Emmen zal hij meetrainen met de eerste selectie en zijn eerste minuten gaan maken in FC Emmen Onder 21.
Reageer!

Marc Hegeman nieuwe trainer FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - FC Klazienaveen heeft Marc Hegeman weten binnen te halen met ingang van het seizoen 2022-2023. De technische commissie laat weten blij erin geslaagd te zijn dat Marc naar FC Klazienaveen komt. Hij is een trainer uit de regio die goed past in ons profiel en aansluit bij onze visie.
Reageer!

Thijs Oosting in beeld bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen hoopt zich op korte termijn te versterken met Thijs Oosting. De 21-jarige Emmenaar, die een aflopend contract heeft bij AZ, heeft bij de Alkmaarse club te weinig perspectief op veel speelminuten in de hoofdmacht. Ronald Lubbers, bestuursvoorzitter van FC Emmen, bevestigt noch ontkent de belangstelling in de voormalig jeugdinternational die in 2016 de jeugdopleiding van Emmen verruilde voor die van AZ.
Reageer!

FC Emmen komt goed uit de winterstop met zege op FC Den Bosch

DEN BOSCH - FC Emmen is het nieuwe jaar prima gestart. De Drentse club won, net als eerder dit seizoen, met 2-0 van FC Den Bosch. In De Vliert zorgden Keziah Veendorp en Rui Mendes voor de treffers. FC Emmen staat nu naast Excelsior op de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 42 punten uit 19 duels. Excelsior komt in deze speelronde nog in actie, thuis tegen ADO Den Haag. Koploper FC Volendam speelt op eigen veld tegen Telstar. Ook bij FC Emmen sloeg de Corona toe want Mitch Apau, topscorer Jeredy Hilterman en verzorger Jan Haak moesten in Emmen achterblijven.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda