SPORT

Gemeente huldigt FC Emmen bij promotie naar eredivisie

EMMEN - Na de 0-0 in eigen huis blijft het nog even spannend. Maar als FC Emmen zondag in Rotterdam van Sparta wint, gaat de gemeente spelers en staf huldigen op het Raadhuisplein. Namens de provincie zal gedeputeerde Henk Jumelet de club feliciteren. Iedereen is dan vanaf 19.30 uur welkom om de spelers toe te juichen en de promotie naar de eredivisie te vieren. De huldiging zelf zal rond 21.oo uur zijn. Bij een eventuele verlenging in Rotterdam, kan dit later worden.
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi in Schuinesloot

SCHUINESLOOT - Ook dit jaar zal de plaatselijke ijsbaan in Schuinesloot omgetoverd worden tot een prachtige, sfeervolle beachvolleybalomgeving om daar zaterdag 2 juni 2018 beachvolleybalwedstrijden te kunnen spelen. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor iedereen, jong en oud. IJsbaanvereniging â
Reageer!

Black Lake op herhaling in VanSlag

BORGER – Met een optreden van Black Lake sluit cultuurpodium VanSlag op zaterdag 26 mei het concertseizoen 2017/2018 af. Black Lake vierde onlangs het 55-jarig bestaan. Het is daarmee ongetwijfeld een van de langst optredende bands in Nederland. Black Lake, opgericht in Zwartemeer, wordt nog steeds gezien als één van de beste live-bands in het covercircuit van Nederland.
Reageer!

FC Emmen en Sparta scoren niet in enerverend duel

EMMEN - Na negentig minuten enerverend voetbal in een bij tijden kolkende Oude Meerdijk stond het scorebord nog steeds op de beginstand. Beide trainers en waarschijnlijk ook wel het publiek konden er mee leven. Aanstaande zondag volgt dan de apotheose van het tweeluik FC Emmen tegen Sparta in het Rotterdamse Kasteel.
Reageer!

Schoonebeek drukt Weiteveense Boys dieper in de zorgen

WEITEVEEN - Afgelopen donderdag stond de inhaalwedstrijd uit tegen Weiteveense Boys voor Schoonebeek op het programma. Na een aantal mindere resultaten de afgelopen weken, speelt Schoonebeek eigenlijk nergens meer voor. Weiteveen is nog verwikkeld in een felle degradatiestrijd tegen rechtstreekse degradatie.Weiteveen – Schoonebeek is tevens de derby voor beide verenigingen, dus werd er een strijd op het scherpst van de snede verwacht. Maar het werd een sportieve en vonkenvrije wedstrijd waarin Schoonebeek een overtuigende 1-4 overwinning boekte.
Reageer!

Freek Gielen nieuwe trainer Oosting E&O

EMMEN - E&O is blij dat het Freek Gielen kan presenteren als nieuwe trainer voor de herenselecties van E&O. De 30-jarige Gielen tekent een 2-jarig contract bij de club uit Emmen. In de zomer van 2015 maakte hij als speler de overstap van Achilles Apeldoorn naar E&O. De geboren en getogen Limburger speelde daarvoor bij Bevo Panningen en Swift Arnhem. Na één seizoen maakt hij de switch van speler naar coach van het 2e herenteam en de A-jeugd.
Reageer!

Naamloos bericht

BARGER OOSTERVELD - Het is inmiddels een pinkstertraditie geworden! Op zondag 20 mei, 1e pinksterdag, treden The Fortunate Sons voor het 11e opéénvolgende jaar op zalencentrum Melody aan de Splitting 45 in Barger Oosterveld. The Fortunate Sons, ook wel de beste CCR Tribute Band van Nederland, speelt een avond lang alle hits van John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival.
Reageer!

Drenthina heeft de trainersstaf voor het nieuwe seizoen rond.

EMMEN - Na de aanstelling van Peter Timmer als nieuwe hoofdcoach, heeft zaterdag tweedeklasser Drenthina Bas Boersma aangesteld als assistent-trainer. Daarmee is de trainersstaf voor het komend seizoen rond. Voorzitter Willem Jan Alders geeft aan erg blij te zijn met de aanstelling van Boersma.
Reageer!

Lars van Berkel laat goede snelheid zien in het ONK 500 in Rhenen

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Rhenen een goede snelheid laten zien. Van Berkel begon in beide manches in de top drie en reed op het technische circuit twee goede manches.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda