SPORT

FC Emmen breekt contract spits Omran Haydary open

EMMEN - FC Emmen kwam gisteravond in de avonduren tot een akkoord met Omran Haydary. De 19 jarige spits, die zich de laatste weken nadrukkelijk profileerde als trefzeker met 3 goals uit 3 wedstrijden, tekent een nieuw contract tot de zomer van 2019. Bovendien kwam FC Emmen een eenzijdige optie overeen voor het seizoen 2019/2020.
Reageer!

Sven van der Mierden sluit ONK seizoen af met dubbele manchezege in Boekel

BOEKEL- Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Boekel gedomineerd.Teamgenoot Michel Schoenmakers had het in de MX2 klasse moeilijk om in zijn ritme te komen en strandde op een elfde plaats en Carsten Goedegebure werd veertiende in het dagklassement.
Reageer!

De Kikker wint in Enschede

ENSCHEDE - De mannen van de Kikker zijn zaterdagavond de waterpolocompetitie begonnen met een moeilijke maar zeer verdiende 14-13 overwinning in Enschede. De ploeg van coach Oleg Grooten wist in de wedstrijd steeds weer op voorsprong te komen maar de mannen van EZC bleven constant in het spoor waardoor het een tot het laatste fluitsignaal, enerverende wedstrijd bleef.
Reageer!

Twaalfde Open Drents Judo Kampioenschap groot succes

EMMEN - Meer dan 700 deelnemers kwamen zaterdag in sporthal Angelslo op 10 judomatten om te strijden voor de open Drentse titel. Het was genieten zowel voor de toeschouwers als deelnemers. Dit kwam ook door het hoge niveau en de mooie resultaten van de judokaâ
Reageer!

Vrouwen SC Heerenveen oefenen bij DZOH in Emmen

EMMEN -- Aanstaande vrijdag 20 oktober spelen de vrouwen van SC Heerenveen een oefenwedstrijd tegen de vrouwen van BV Cloppenburg. SC Heerenveen komt uit in de Eredivisie vrouwen en BV Cloppenburg speelt in de 2e Bundesliga Nord. De wedstrijd begint om 19.00 uur en de entree is gratis. Iedereen is van harte welkom om van dichtbij kennis te maken met het hoogste niveau vrouwenvoetbal in Nederland.
Reageer!

Emmer vechtster naar Europees Kampioenschap in Azerbeidzjan

EMMEN - Over 2 weken gaat het gebeuren: Het Emmer pencak silat-talent Celine Feijen vertegenwoordigt dan Nederland op het Europees tanding kampioenschap dat van 27 t/m 29 oktober wordt gehouden in Baku, Azerbeidzjan. In haar eigen gewichtsklasse 60 – 65 kg mag zij dan gedurende dit 3-daagse toernooi haar krachten meten met pesilats uit tal van andere Europese landen.
Reageer!

Klazienaveen wint van Omlandia

TEN BOER - In de zaterdag 2e klasse J won Klazienaveen zaterdag na een 0-2 met 3-1 van Omlandia. De mannen van trainer Casper Goedkoop begonnen voortvarend aan de wedstrijd, want in de 2e minuut scoorde Harrie Gerdes de 1-0 binnen. Daarna golfde het spel op en neer zonder dat er echte mogelijkheden werden uitgespeeld.
Reageer!

Sc Erica delft onderspit tegen Germanicus

COEVORDEN - In de zondag 2e klasse L verloor Sc Erica op sportpark De Pampert met 2-0 van Germanicus. Deze derby waar de vonken van af zouden moeten spatten was tot een kwartier voor tijd van een laag gehalte. Een wedstrijd waarin de aanvaller weinig of geen ruimte kregen van de verdedigers. Pas een kwartier voor tijd werd het ene wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda