Veel belangstelling voor heropening Dorpshuis ’T Trefpunt in Zandpol

ZANDPOL - Afgelopen zondagmiddag werd met een open huis een beetje officieel het geheel vernieuwde dorpshuis T Trefpunt in Zandpol heropend. Door de naleven van de coronaregelgeving hebben zonder daarbij allerlei notabelen op te trommelen geen speciale handelingen verricht. Belangstellenden konden vrij binnenstappen en zelf even kijken wat de renovatie, waarbij vooral duurzaamheid een belangrijke rol heeft gehad in de aanpassingen, uiteindelijk heeft opgeleverd.


Natuurlijk is het dak nu ook voorzien van zonnepanelen voor opwekken van de eigen energie. In het gehele pand is duurzame led verlichting aangebracht en is het beeld- en geluidsapparatuur ook vervangen. Het interieur heeft nu weer een totaal nieuwe uitstraling gekregen door nieuwe tafels en stoelen.

Ook de keuken totaal vernieuwd en kan er nu ook gekookt worden in het dorpshuis. Gezien de activiteiten die er wekelijks plaatsvinden, is het dorpshuis een belangrijke spil in het sociale leven in Zandpol. De bezoekers waren vol lof over de renovatie van het T’ Dorpshuis in Zandpol. (foto Heintje Wolbers) Zie ook het fotoboek.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
VanSlag gaat weer open met de Leif de Leeuw Band
vr 24 sep 2021 om 20:31
Concert americana-band Mercy John in VanSlag
za 02 okt 2021 om 20:00
Pianiste en zangeres LAVALU in De Amer.
zo 03 okt 2021 om 14:00