ZAKELIJK NIEUWS

Live de deuren open en mensen ontvangen tijdens de Open Bedrijvendag Emmen 2021, het kan weer!

EMMEN - De Open Bedrijvendag 2021 komt er aan. Op zaterdag 6 november is het zover. Doe mee, net als al die anderen die zich al hebben aangemeld om zich te presenteren en bezoekers te ontvangen. Zet ook uw deuren open. Laat zien waar u trots op bent, vertel er over aan de bezoekers. Pak de kans om in contact te komen met een publiek waar mogelijk nieuwe medewerkers of nieuwe contacten tussen zitten.
Reageer!

Veelbelovende heropstart voor Kinepolis Group na langdurige sluitingen in eerste jaarhelft

EMMEN - In de eerste jaarhelft van 2021 bleef Kinepolis geconfronteerd met langdurige sluitingen als gevolg van de Covid-19 pandemie. Gedurende de eerste maanden van het jaar waren enkel de Spaanse, Luxemburgse en Amerikaanse bioscopen geopend, weliswaar met belangrijke beperkingen en een gebrek aan content. Eind mei en begin juni heropenden achtereenvolgens de Franse, Nederlandse en Belgische bioscopen. Midden juli werden ook alle Canadese Landmark-bioscopen toegelaten opnieuw te openen.
Reageer!

Het Oude Centrum verloot de komende maanden E-

EMMEN - De komende maanden is winkelen in Het Oude Centrum dubbel zo leuk! Bij iedere aankoop maak je kans op een van de vele prijzen, zo zullen er de komende maanden 8 e-bikes en 8 kinderfietsen en tal van andere prijzen verloot worden t.w.v. ruim 20.000 euro!
Reageer!

Open Bedrijvendag Emmen 2021

EMMEN - Op zaterdag 6 november 2021 organiseren we zoals ieder jaar samen met de gemeente Emmen de Open Bedrijvendag. We vertrouwen erop dat de deelnemende bedrijven dan weer als vanouds hun deuren kunnen openzetten voor het publiek. Dit jaar is het thema 'Trots op Emmen'. We zijn trots op wat er in Emmen gemaakt en gedaan wordt en dat is veel meer dan de meeste mensen weten.
Reageer!

Magic over Disneyland® Paris

EMMEN - Op 13, 16 en 18 januari 2022 biedt Oad een spectaculair evenement naar Disneyland® Paris aan voor een wel heel scherpe prijs. Maak je bezoek aan Disneyland® Paris extra speciaal en geniet tijdens dit 3-daagse arrangement volop van een exclusieve show die de nachtelijke hemel magisch verlicht. Je hebt tijdens dit evenement 3 dagen onbeperkt entree tot beide Disney® Parken.
Reageer!

LANDES – EREDIVISIE NIVEAU IN VERSPANEN

Emmen -Met ons paspoort in de hand staan we op de stoep bij Landes. Je zou kunnen denken dat we op reis gaan, maar niets is minder waar. We blijven in Emmen, maar de veiligheidseisen van militaire projecten schrijven voor dat we ons inschrijven met paspoortnummer. Dat maakt ons wel extra nieuwsgierig wat voor - top secret - producten wij gaan zien.
Reageer!

Virtuele Banenbeurs ZOO Werkt ‘t voor alle werkzoekenden in Drenthe

EMMEN - Zoo Werkt organiseert op donderdag 27 mei van 11:00 uur tot 16:00 uur de Virtuele Banenbeurs Drenthe. Werkzoekenden, schoolverlaters en baanveranderaars kunnen vanaf hun eigen pc, tablet of mobiele telefoon live in contact komen met ruim honderd werkgevers en opleiders. Werkgevers en opleiders kunnen net als bij een echte beurs aanwezig zijn met virtuele stands. Via een online platform kunnen ze kennis maken met bezoekers.
Reageer!

De Snelprinter: “uw leverancier van fotoplezier”

EMMEN - Sinds 1 december heeft fotozaak De Snelprinter in Emmen een nieuw pand betrokken op de hoek Hoofdstraat/Derksstraat. De fotozaak, die vier jaar geleden door Gerard Vis aan de overkant groeide daarna al heel snel uit zijn jasje. Toen Gerard Vis de mogelijkheid kreeg om het huidige vrijgekomen pand te betrekken, was hij er als de kippen bij om zich hier te gaan vestigen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00