ZAKELIJK NIEUWS

Kleepassage in De Weiert komt weer tot leven

EMMEN - Er komt weer leven in de Kleepassage, de winkelstraat tussen het Mondriaanplein en het Raadhuisplein in Emmen. Sinds kort zit er een nieuw bedrijf: mindfulness-centrum Zen in Emmen.
Reageer!

Meer dan half miljard euro op podium Young Business Award

EMMEN - De Young Business Award is een nieuwe bruisende fase beland. Er worden met het nieuwe televisieprogramma grote stappen voorwaarts gezet. Zo hebben de twaalf scale-ups die in de voorrondes op het podium staan gezamenlijk al voor honderden miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders. Een recordaantal van 378 bedrijven hebben zich dit jaar aangemeld voor de Young Business Award.
Reageer!

Wat een topweek voor FC Emmen! ⚽️

EMMEN - Winst tegen Volendam, winst tegen VVV en een nieuwe, door ons geleverde massagebank, geheel in huisstijl. Sportverzorger Jan Haak was aanwezig bij het plaatsen van de massagebank in de medische ruimte.
Reageer!

POP-UP STORE IN EMMEN-CENTRUM VANAF VRIJDAG GEOPEND

EMMEN - Vanaf 26 november tot en met 30 december zal FC Emmen zijn eigen pop-up store hebben in het centrum van Emmen. De winkel aan de Dalipassage 41 wordt ter beschikking gesteld door Peter van Dijk, tevens businesspartner van de club. Vrijwilligers van de club zullen het winkelend publiek tot dienst zijn.
Reageer!

Hoogste punt van appartementencomplex Westerstraat bereikt

EMMEN - Vrijdagmiddag werd met een kleine bijeenkomst het hoogste punt gevierd van de bouw van een nieuw appartementencomplex aan de Westerstraat. De officiele handeling vond plaats op het dak door de vlaggen van vier partijen die bij de bouw betrokken zijn te hijsen.
Reageer!

Open Bedrijven dag Trots op Emmen! geslaagd

EMMEN - Tijdens de Open Bedrijven dag Emmen afgelopen zaterdag hadden de deelnemende bedrijven over belangstelling niet te klagen. Meer dan 40 Emmense bedrijven uit allerlei branches: bouw, onderwijs, techniek, ict, zorg, vrije tijd, kunst, gezondheid, kringloop en sport hadden hun deuren opengesteld voor publiek. Exacte bezoekersaantallen zijn er niet, maar navraag bij de deelnemers is dat het over het algemeen heel goed door liep en dat bedrijven tevreden waren.
Reageer!

Kom om 14 november naar Erica, voor de Business Experience Day

ERICA - VAN JONG TOT OUD. Kom om 14 november naar Erica, voor de Business Experience Day. De Business Experience Day op 14 november in Erica is een gezellige, interactieve en laagdrempelige gelegenheid om kennis te maken met diverse ondernemers en hun vakgebied. Iedereen is welkom; van jong tot oud!
Reageer!

Drentse opslagreus Storage Share valt in de prijzen

HOOGEVEEN/AMSTERDAM – Het van oorsprong Drentse bedrijf Storage Share, met meer dan vijftig locaties een van de grootste aanbieders van mini-opslag in Nederland, heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Volgens Deloitte behoort het bedrijf tot de vijftig snelst groeiende tech-bedrijven van Nederland; de ‘Technology Fast 50 2021’. Daarnaast ontvangt het snelgroeiende bedrijf binnenkort een FD Gazellen Award.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda