HULDIGINGEN

Turnster Annelie Brakels gehuldigd

EMMEN - De 16-jarige Annelie Brakels uit Nieuw-Weerdinge is op dinsdag 18 juli gehuldigd door wethouder Pascal Schrik. De turnster won op 22 en 23 april 2023 maar liefst drie gouden medailles tijdens het NK meerkamp en NK toestellen in de categorie 3e divisie junior.
Reageer!

Erepenning van de gemeente Emmen voor Marchien Brons

EMMEN - Marchien Brons heeft bij haar afscheid als directeur van de Bibliotheek Emmen de erepenning van de gemeente Emmen ontvangen. Zij heeft ruim 45 jaar bij de bibliotheek gewerkt en heeft zich onder meer ingezet voor cultuur en het terugdringen van laaggeletterdheid in de regio. Met het ontvangen van de erepenning is Marchien Brons ook ereburger van de gemeente Emmen.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Berend Keuter

BARGER OOSTERVELD â?? Vanmiddag verscheen burgemeester Eric van Oosterhout op het sportpark van SVBO in Barger Oosterveld om een zogenaamde coronatest uit voeren, maar het was eigenlijk een verassing voor bestuurslid Berend Keuter. In zijn bagage had hij namelijk ook een Koninklijke onderscheiding meegenomen om Berend Keuter de verrassing van zijn leven te bezorgen.
Reageer!

Acht Jeugdlintjes uitgereikt in Gemeente Emmen

EMMEN - Dinsdag 20 november, tijdens de Internationale Dag van de Rechten van het Kind, reikte wethouder Robert Kleine voor de achtste keer de Emmense Jeugdlintjes uit. Dit is een jaarlijkse waardering voor kinderen en jongeren die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen en zo een positieve bijdrage hebben geleverd aan de maatschappij.
Reageer!

Sonja Oost vertelt over haar sportcarriere tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

KLAZIENAVEEN - Atlete Sonja Oost uit Achterste Erm komt op woensdag 10 januari naar de Nieuwjaarsbijeenkomst van Sportief Klazienaveen. De politiemedewerkster gaat vertellen over haar unieke prestaties en ervaringen tijdens atletiekwedstrijden over de hele wereld. De Master atlete won de afgelopen jaren veel medailles op 100, 200 en 400 meter. Een groot aantal keren was zij deelneemster aan de World Police and Fire Games, de Olympische Spelen voor brandweer en politie.
Reageer!

Barger-Compascuum eert Nobelprijswinnaar Ben Feringa

BARGER COMPASCUUM - Op donderdag 6 april eert Barger-Compascuum oud-inwoner en Nobelprijswinnaar Ben Feringa. Tijdens een feestelijk programma krijgen kinderen van zijn voormalige basisschool, zijn oud-klasgenoten en andere inwoners de gelegenheid om hem te feliciteren.
Reageer!

Genomineerden Sportgala Drenthe bekend

HOOGEVEEN / De genomineerde sporters en sportploegen voor het Sportgala Drenthe op donderdagavond 2 maart in het ATLAS Theater zijn bekend. Op basis van de bestaande verkiezingen en sportgala's in de Drentse gemeenten zijn er vanuit iedere gemeente vier genomineerden voorgedragen voor de categorieÃ
Reageer!

William Kruit Nederlands kampioen 125cc speedway

EMMER COMPASCUUM - Afgelopen zaterdag 24 september 2016 stond William Kruit uit Emmer Compascuum in Veenoord aan de start tijdens de gouden helm races. William reed in de klasse 125cc. William wist 3 series te winnen en 1 maal tweede. Hiermee had hij genoeg
Reageer!

Huldiging Olympisch kampioen Ilse Paulis in Dalen

DALEN - Op vrijdag 12 augustus jl. zag de hele wereld ? en uiteraard ook veel Daler inwoners ? plaatsgenote Ilse Paulis samen met haar collega Maaike Head Olympisch Goud halen in de “Roeien lichte dubbeltwee” bij de Spelen. Het duo werd vooraf al gezien als de topfavoriet.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda