KERSTAKTIVITEITEN

Kerstwandeling Plus op 2e Kerstdag in Veenpark

BARGER COMPASCUUM - geschoold” tot elfen van de Kerstman, de turfsteker, de jeneverstoker, de veld wachter en andere ambachtslieden. Druk bezig met de voorbereidingen voor 2e Kerstdag, voor de Kerstwandeling in het Veenpark. Het park organiseert dit complete kerstevenement, want dat is de wandeling inmiddels wel geworden, samen met de Historische Vereniging ‘t Aole Compas.
Reageer!

Grote drukte op kerstmarkt Nieuw Amsterdam-Veenoord

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD – Zalencentrum d’ Ole Meul in Nieuw Amsterdam/Veenoord was zaterdagavond bijna te klein. Zo groot was de deelname van de plaatselijke middenstand en belangstellenden. De vier dames speciale samengestelde kerstcommissie hadden een leuk programma samengesteld tussen en rond de kerstkramen van 21 ondernemers uit het tweelingdorp.
Reageer!

Spektakel plaatsen wenskerstboom bij Grote Kerk

EMMEN - Aanstaande woensdag 6 december is het zover! Om 10.00 uur wordt een 25 meter hoge fijnspar gekapt. Locatie: naast het fietspad in het Valtherbos. De meer dan zeven verdiepingen hoge boom wordt tegenover de Grote Kerk in Emmen geplaatst in het kader van â
Reageer!

26e Kerstmarkt in Odoorn

ODOORN - Dinsdag 12 december a.s. organiseert de kerstmarktcommissie voor de 26e keer de sfeervolle kerstmarkt rondom de mooie kerk in Odoorn. Aan de Boshof en op het plein. Van 17.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk weer m.m..v. koormuziek en muziekvereniging ODO. Ook de levende stal is weer aanwezig. En natuurlijk de Kerstman
Reageer!

Kerst met de Volharding in Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Dinsdag 20 december aanstaande is er in de Gerarduskerk in Barger Oosterveld weer een Kerstconcert met muziekvereniging de Volharding m.m.v. Bouke, Brenda Bee en Jeff Zwart, John Meulman, Isa Zwart en Jody Waalkens. Zie voor meer informatie onderstaande poster.>>>>>>>>>>
Reageer!

19 december Kerst Event op Erica

ERICA - Kerst nadert en daarmee ook het Kerst Event op Erica! Het loopt al aardig goed met de inschrijvingen voor het Kerst Event dat op 19 december plaats vindt. Een unieke happening, georganiseerd door Theaterkoor Ericarré, waar een speciale commissie druk mee is. Tijdens een sfeervolle wandeling wordt het traditionele kerstverhaal verteld, waar een Ericaas tintje aan is gegeven.
Reageer!

Volle Gerarduskerk geniet van kerstconcert Volharding

BARGER OOSTERVELD - Het kerstconcert van de muziekvereniging De Volharding uit Barger Oosterveld en Nieuw Dordrecht trok dinsdagavond veel belangstelling. In een bijna volle Heilige Gerarduskerk in Barger Oosterveld waren er naast de muziek van de Volharding met zang van John Meulman en ook gastoptredens van Bouke, Melissa Meeuwisse en Jeffrey Mués die begeleid werden door Jef Zwart, één van Nederlandse beste gitaristen.
Reageer!

Euterpe’s kerstconcert!

EMMEN - Een concert met medewerking van onze gehele vereniging! Zondag 20 december geeft Euterpe een gezamenlijk concert. Onze gehele harmonie met ons Beginnersorkest en Eurio’s. Dit onderleiding van Jody van Overbeek en Ingrid van der Klei. Het concert vindt plaats in De Opgang, Mantingerbrink 199 te Emmen.
Reageer!

Kerstconcert Volharding in Heilige Gerarduskerk Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op dinsdag 15 december 2015 geeft de plaatselijke muziekvereniging Volharding een Kerstconcert in de Heilige Gerarduskerk in Barger Oosterveld. Medewerking aan dit concert zal worden verleent door Bouke, de nr 1 Elvis van Nederland, Melissa Meeuwisse die finalist bij de The Voice Kids 2012 met begeleiding van topgtarist Jeff Zwart.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda