MARKTEN

Meimarkt in Roswinkel

ROSWINKEL - Morgen, zondag 7 december wordt weer traditioneel de MEIMARKT in Roswinkel gehouden. Een groot aantal met een keur van artikelen terwijl ook de inwendige mens niet wordt vergeten. De hele zaterdag waren een aantal dames actief om ook de traditionele Spekdikken te bakken. Hiervoor is ruim 45 kilogram deeg gemaakt. Op het programma in Roswinkel staat op zondag 27 augustus ook weer de jaarlijkse oogstdag bij de boerderij van Joling op het programma.
Reageer!

Proef de Markt! Op vrijdag 21 april in het centrum van Emmen.

EMMEN - De kok van de Markt gaat vanuit haar mobiele keuken lekkere hapjes maken. De Grootste Markt van Noord Nederland organiseert regelmatig leuke acties om het voor bezoekers nog leuker te maken!. Iedere vrijdag vanaf 08:00 uur t/m 14:00 uur staan er meer dan 100 kramen opgesteld met food en non food producten. Vers en voordelige producten!
Reageer!

Goede Vrijdagmarkt in Emmen met Paashazen

EMMEN - Op vrijdag 7 april is het Goede Vrijdag en zijn veel mensen vrij. een super leuke dag om naar de grootste en gezelligste Warenmarkt van Noord Nederland te komen. Meer dan 100 kramen altijd volop keuze! Voor de Pasen op zoek naar verse kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs? Je haalt het op de Markt! Brood, groente, fruit, zuivel en heerlijke pinda's en noten... ruik je het al? ?
Reageer!

Vrijdag 17 juni zijn ze er weer; de Haring Maatjes!

EMMEN - Zanger Bouke komt de eerste haring proeven onder begeleiding van "Volendamse gastdames " Samen met een lekkere korenwijn en gezellige Hollandse orgelmuziek een echte traditie! Vrijdag 17 juni tussen 10:00 en 12:00 uur bij de gezamenlijke viskramen in Emmen. Zanger Bouke heeft het razend druk met heel veel optredens en een nieuwe single "laat me gaan" die volgende week uit komt! De Markt is verheugd dat hij tijd kon vrijmaken.
Reageer!

Ludiek afscheid marktmeester Marja Hemel

EMMEN â?? Maar liefst 30 jaar was Marja Hemel(66) uit Erica verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de wekelijkse markten in Emmen, Emmer Compascuum en Klazienaveen. Vanmorgen kwam daar op ludiek wijze een einde aan toen burgemeester Eric van Oosterhout haar bedankte voor alle inzet die zij in al die jaren voor de markten in de gemeente Emmen heeft verricht zoals administratie en nieuwe klanten een plek geven. Ook was zij belangrijk bij het coronaproof maken van de markten zoals dier op het moment kunnen worden gehouden.
Reageer!

De warenmarkten in de gemeente Emmen gaan door

EMMEN - De wekelijkse warenmarkten in de gemeente Emmen gaan door. Dit betekent dat vrijdag 27 maart de markt in Emmen door gaat en ook de markten in Emmer-Compascuum en Klazienaveen op zaterdag 28 maart gaan door. Wel staan tijdens de warenmarkten alleen kramen die etenswaren verkopen. De warenmarkten mogen doorgaan omdat zij een goede aanvulling zijn op de supermarkten en markten een rol hebben in de voedselvoorziening.
Reageer!

Weer grote belangstelling voor Techno Nostalgica beurs

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd in Fletcher Hotels Emmen voor de 29e keer weer een Techno-Nostalgica Beurs gehouden. Het is een jaarlijks evenement welke tot de beste radiobeurs van Nederland kan worden gerekend. Ook nu trok deze beurs weer ruim 1000 belangstellend waarvan volgens de organisatie de helft hiervan uit Nederland komt en de rest vanuit Duitsland en Belgi�« ook de weg naar Emmen hebben gevonden.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Wij houden van de markt! ? En de Warenmarkt houdt van haar klanten.... Deze wederzijdse liefde wordt Vrijdag 14 februari beloond met gratis Joekel munten! Twee rood geklede gastdames delen muntjes uit die 2 euro per stuk waard zijn! Deze kunnen klanten besteden bij alle kramen. De fotograaf komt ook foto's maken!
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen

EMMEN - Vrijdag 22 en 29 november waren Sinterklaas en Zwarte Pieten te vinden op de Warenmarkt in Emmen. Het was weer een ouderwets gezellige boel! De foto's zijn te vinden op de Facebook pagina. Voor degene die Sinterklaas op vrijdag 6 december of in het weekend gaat vieren, kom morgen nog lekkere hapjes kopen op de Markt zoals; Kaas, Vis, Noten en Olijven. Of wellicht nog een laatste cadeautje scoren zoals Sokken, Mutsen, Sjaals, CD's of Souverirs!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda