ATTRACTIES

WILDLANDS opent nieuw beververblijf: introductie goed verlopen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft gisteravond met een grote groep abonnementhouders, de Kinderraad en de Wildfriends het nieuwe beververblijf geopend. Ook waren daar de bevers, die als nieuwe diersoort in het park zijn toegevoegd, voor het eerst voor publiek te zien. Vanaf vandaag kan iedere bezoeker van het park het verblijf met de nieuwe bewoners ontdekken.
Reageer!

WILDLANDS installeert Kinderraad van Advies 2022

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft vanmiddag de Kinderraad van Advies 2022 geïnstalleerd. Deze Raad bestaat uit elf kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Zij volgen de allereerste Kinderraad van Advies uit 2019 op.
Reageer!

Gratis entreekaartjes China Lights voor minima in gemeente Emmen. Gemeente stelt 5.000 kaarten beschikbaar.

EMMEN - Minima in gemeente Emmen kunnen gratis naar China Lights. Mensen met een laag inkomen kunnen vaak weinig geld besteden aan ontspanning zoals een schoolreisje, een lidmaatschap van een (sport-)club of theaterbezoek. Gemeente Emmen vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving, daarom stelt zij vrijkaarten aan minima beschikbaar.
Reageer!

Opnieuw giraf geboren in WILDLANDS

EMMEN - In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is in de nacht van zondag op maandag een giraf geboren. Het is op dit moment nog niet bekend of het een hengst of een merrie is. Het is het tweede girafje dat dit jaar in het park geboren is. Het gaat gelukkig goed met het jong en de moeder Hidaya. Vader van deze jongste aanwinst is wederom Bakari, die in 2018 op bijna 2-jarige leeftijd in WILDLANDS arriveerde.
Reageer!

Neushoorn Elena verdronken.

EMMEN - In WILDLANDS Aventure Zoo in Emmen is vanmorgen neushoorn Elena verdronken. De nieuwe neushoornman Limpopo zou voor het eerst kennismaken met de dames Elena en Zahra. Rond kwart voor acht zijn beide dames eerst de savanne opgegaan. Daarna volgde Limpopo en ging het fout. Het tweetal schrok en sloeg op de vlucht. Dat leidde tot een wilde achtervolging, waarbij de dames na een kwartier flink uitgeput waren.
Reageer!

Twee onagers geboren in WILDLANDS

EMMEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er maar liefst twee onagerveulens geboren in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Het is geen tweeling; de kleintjes hebben allebei een andere moeder, wel dezelfde vader. Beide veulens zijn hengsten en volledig gezond, maar verbleven de eerste dagen nog wel even op stal met hun moeder. Vanmorgen mochten zij voor het eerst het buitengebied ontdekken én kennismaken met de kamelen! Dat verliep rustig.
Reageer!

Giraf geboren in WILDLANDS

EMMEN - In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op 11 mei een giraffenmerrie geboren. De merrie heeft de naam Polepole (Swahili voor ‘rustig aan’) gekregen. De naam is erg toepasselijk voor de jongste aanwinst, want de afgelopen 15 dagen hebben de dierverzorgers en dierenarts alles uit de kast moeten halen om haar te leren drinken. Het is het tweede girafje dat sinds de opening in het park ter wereld kwam. Polepole is het eerste jong van moeder Ayana en giraffenhengst Bakari, die in 2018 op bijna 2-jarige leeftijd in WILDLANDS arriveerde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda