HARWIG INSTALLATIETECHNIEK OPEN HAAR DEUREN TIJDENS DE OPEN BEDRIJVENDAG

Emmen - Komende zaterdag 6 november is de Open Bedrijvendag. Net als veel andere bedrijven stelt Harwig haar deuren open voor geinteresseerden van alle leeftijden. Natuurlijk laten we graag zien waar we trots op zijn: ons mooie vakgebied! Belangrijk vinden we het om deze kans te pakken en in contact te komen met de jeugd en ieder ander die geinteresseerd is in de techniek en hen enthousiast te maken. Techniek heeft de toekomst in Drenthe!


Tussen 10.00 & 16.00 uur is er de mogelijkheid voor een informeel kijkje achter de schermen bij Harwig Installatietechniek. Onze parkeerplaats wordt zaterdag omgedoopt tot het “#hierkomikweg-plein”, met dank aan FC Emmen!

Doe mee met de verschillende activiteiten zoals schieten op een opblaasbaar FC Emmen doel; een FC Emmen springkussen, laat je als aandenken fotograferen voor de officiële perswand van FC Emmen: op de plek van Dick Lukkien! Een potje FIFA op de Playstation? Kom gerust langs om je e-sport skills te trainen! Er zijn gratis Churros voor iedereen en Mascotte Sibi is ook van de partij.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda