Odd Fellows: Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving

EMMEN - In aanloop naar het nieuwe seizoen gaan de gezamenlijke Odd Fellow loges in Zuid Oost Drenthe zich presenteren. Het is een vrij onbekende organisatie van mannen en vrouwen die zich interesseren voor de wereld om ons heen. Ze voelen zich verantwoordelijk voor wat zich afspeelt in de maatschappij.


Op 10 september aanstaande is er een inloopmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur in het logegebouw aan de Sparrenlaan 3 in Emmen. Daar zal een rondleiding worden gegeven door het gebouw en is er een korte presentatie over de “Odd Fdellows”.

UIT Markt.
Naast de presentatie aan de Sparrenlaan zal er een stand staan op de Uit Markt op 10 september. Daar zullen leden van de drie Emmer loges informatie verstrekken over hun organisatie.

Voor iedereen die denkt... Wat en wie zijn de Odd Fellows...is dit de kans om nader met kennis te maken … Hier alvast wat informatie.....

Het is een groep mannen en vrouwen die een positieve bijdrage willen leveren aan de directe omgeving waarin wij leven. Deze internationale organisatie, richt zich op maatschappelijke betrokkenheid en levensvragen.

Vanuit een positieve levenshouding gaat het bij de Odd Fellows niet om WAT je bent, maar WIE je bent.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda