Voordelig kennismaken met RIDE?

Combi-deal met 40% korting!

Deze maand verschijnt er weer een nieuwe editie van RIDE Magazine, het dubbeldikke wielerblad dat gemaakt wordt door de redactie van WielerFlits. In ons zomernummer kijken we vooruit op een buitengewoon interessante wielerzomer, met uiteraard veel aandacht voor de Tour de France. Deze week hebben we een mooie aanbieding voor een voordelige kennismaking.

De klassiekers liggen weliswaar al achter ons, maar het voorjaarsnummer biedt nog genoeg interessante verhalen waar jij als echter wielerliefhebber van zal smullen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoek dat wij brachten aan Jonas Vingegaard, een dubbelinterview met Sven en Thibaut Nys, een reportage over de schitterende beklimming van Sa Calobra, een reisreportage over fietsen in Oman, een bezoek aan de schitterende Alpes Vaudoises, de Canyon Aeroad van Canyon, de Cannondale SuperSix Evo en nog veel meer mooie wielerverhalen!

We hebben hierbij een mooie aanbieding voor je: Bestel nu ons zomernummer (dat verschijnt op 26 mei) en ontvang voor slechts 2 euro extra nu al onze voorjaars-editie. Bijna 400 pagina's wielerplezier! Bovendien profiteer je hiermee van onze earlybird-actie en ontvang je een gratis Tourposter en een proefabonnement op het platform Strade.

Deze week betaal je slechts 12 euro ipv € 19,90. Een voordeel van bijna 8 euro! Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Profiteer van 40% kortingProfiteer van 40% korting

Ontvang jouw zomergids gratis

Wil je de RIDE Zomergids gratis ontvangen? Neem dan nu een abonnement en wij geven je jouw eerste exemplaar cadeau. Je betaalt 40 euro en ontvangt vijf nummers voor de prijs van vier, een voordeel van maar liefst 20% op de verkoopprijs. Of kies een leuk welkomstcadeau zoals de RIDE Windstopper, ideaal voor wanneer het nog fris is op de fiets!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Krijg de zomergids cadeauKrijg de zomergids cadeau

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda