Sigrids Garden gaat op de kaastour

EMMEN - Rob s Kaastour geeft aandacht aan (en verkoopt kazen voor) Centra voor leven met en na kanker, zoals Sigrids Garden in Emmen. Sigrids Garden is er voor mensen die op welke manier geraakt zijn door kanker in zuid-oost Drenthe en Groningen. 31 mei komt Rob s middags aan bij Sigrids Garden aan de Weerdingerstraat in Emmen en willen we hem op ludieke wijze binnenhalen, het zou leuk zijn als de media hier ook wat aandacht ook zou kunnen schenken.


Jullie zijn van harte welkom om aan te sluiten op deze middag, voor de exacte aankomsttijd hoor ik graag van jullie, deze is momenteel nog niet bekend. In Coevorden hopen we op korte termijn ook een locatie van Sigrid’s Garden te openen.

In de periode 6 mei-30 september 2023 gaat Rob van Hoogdalem een tocht door Nederland maken op een antieke tractor. Met zijn tocht vraagt hij aandacht voor alle 81 Centra voor leven met en na kanker in Nederland en verkoopt hij kaas. De opbrengst van de kaasverkoop gaat naar al deze Centra die meedoen aan deze actie.

Bijgaand een filmpje waarmee u een juiste indruk krijgt van deze opvallende sponsoractie van Rob van Hoogdalem. Klik om te downloaden (230426_Rob van Hoogdalem op kaastoer.mp4 181 MB (openen met rechter muisknop ? hyperlink openen aanklikken)

Mocht je meer willen zien betreft de actie kunt u ook kijken op www.robskaastour.nl en op Facebook kun je Rob dagelijks volgen via Robs Kaastour.Samen sterk en maken we er een succes van! Rob komt op de volgende data in Emmen en Coevorden aan:
- Woensdag 31 mei Midden-Drenthe, Borger-Odoorn, Emmen
- Donderdag 1 juni Coevorden, Hoogeveen, Westerveld

Onze vraag is of jullie dit willen verspreiden onder jullie leden, zodat wij op deze manier aandacht kunnen schenken aan deze bijzondere toer door Nederland en geld kunnen genereren voor ons Centrum. Ons Centrum bestaat louter uit giften en wij hebben jullie hulp ook hard nodig om onze activiteiten door te kunnen laten gaan.

Hieronder de prijzen van de kazen, via de website https://www.robskaastour.nl/koop-een-kaas/ kun je bij de algemene voorwaarden lezen hoe u het één en nader kunt bestellen.

Kies het aantal kazen, prijzen zijn inclusief BTW

1 x 6kg kaas €65 1 x 12kg kaas €120

2 x 6kg kaas €130 2 x 12kg kaas €240

3 x 6kg kaas €195 3 x 12kg kaas €360

4 x 6kg kaas 260 4 x 12kg kaas €480

5 x 6kg kaas €325 5 x 12kg kaas €600

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda