Nog drie wedstrijden te gaan voor FC Emmen

EMMEN - Nog maar drie wedstrijden te gaan dit Eredivisie-seizoen. Komende zondagavond gaan we op bezoek bij AZ, daarna spelen we nog thuis tegen Feyenoord en uit tegen FC Utrecht. We staan momenteel op de veilige vijftiende plek, maar hebben evenveel punten als nummer zestien Excelsior. Ieder punt telt!Dick Lukkien: “We hebben alles in eigen hand. We moeten blijven doen waar we al maanden mee bezig zijn en dat is maximaal presteren.”

FIFA Cup

Doe mee aan de SocialBlox FIFA Cup!

Geef je nu gratis op voor de SocialBlox FIFA Cup, laat jouw FIFA-skills zien en win mooie prijzen! Op woensdag 17 mei vanaf 18.30 uur is de online voorronde, hier kunnen maximaal 128 deelnemers aan meedoen. Daarin kun je jouw plek verdienen voor de finaledag van vrijdag 26 mei. Dan komen de 32 beste spelers naar De Oude Meerdijk, waar zij de finaleronde spelen. Wie weet ga jij dan naar huis met een gloednieuwe PS5!

Dirksen

Julius Dirksen verlengt contract

Het aflopende contract van Julius Dirksen is met twee seizoenen verlengd. De twintigjarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2025 vast in Drenthe.

VGP

Stem op FC Emmen!

Stem nu op #CheckJeBallen in de Voetbal Geeft Prijs van de Eredivisie en VriendenLoterij, zodat we zaadbalkanker onder jonge mannen in Drenthe kunnen stoppen! Je maakt dan bovendien kans op twee seizoenkaarten.

STEM NU ?

Lee Payne

Lee Payne: Engelsman die Drents praat

Van 1991 tot 1994 speelde de Engelse Lee Payne in het rood-wit van Emmen. Hij was even terug in Nederland en bezocht onder andere ons stadion.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda