Koninklijke onderscheiding voor mevrouw De Leeuw-Fuhler

BARGER OOSTERVELD - Mevrouw Sandie de Leeuw-Fuhler (72) uit Emmen is 16 september koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde haar de bijbehorende versierselen op. Dat gebeurt tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van de Zonnebloem, afdeling Barger-Oosterveld in zalencentrum Melody,


Mevrouw De Leeuw-Fuhler is al bijna 20 jaar voorzitter van de afdeling Barger- Oosterveld. Ze zet zich samen met vrijwilligers in om mensen met een lichamelijke beperking een zorgeloze vakantie te bezorgen. Daarnaast verricht ze binnen de afdeling tal van werkzaamheden. Er wordt nooit tevergeefs een beroep op haar gedaan. Ook maakt ze deel uit van het regiobestuur van de Zonnebloem.

Mevrouw de Leeuw-Fuhler is als vrijwilliger ook actief bij de Rooms Katholieke Parochie De Goede Herder in Barger Oosterveld. 25 jaar lang was zij ook betrokken bij de jeugd liturgie. Een keer in de drie à vier weken en dat ook al ruim 15 jaar, is mevrouw De Leeuw-Fuhler lector tijdens een viering in het weekend en leest ze uit de bijbel en doet de voorbeden.


Een uniek plaatje: Drie lintjes in één familie. Sandie temidden van haar oudere broers Geert (links} en Kap die haar al voorgingen en ook Lid iin de Orde van Oranje zijn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda