Wielerflits informeeert over Vlaamse Pijl en nog veel meer

DUIVENDRECHT - Beste wielerliefhebber,Eindelijk is het zover: het Vlaamse voorjaar gaat morgen van start met de altijd vermakelijke Omloop Het Nieuwsblad! Het lange wachten wordt beloond. Bijna alle selecties zijn bekend (check hier de startlijst) en alle voorspellingen zijn gedaan. In onze voorbeschouwing lees je wie allemaal kans maken op de overwinning in de Omloop.

Bekijk deze mail in je browser


De WielerFlits Podcast staat 70 (!) minuten lang in het teken van de Omloop en Kuurne. Wie zijn de favorieten? Wie zijn de dark horses? Met welke tactieken moeten we rekening houden? Je hoort het in een vermakelijk uur met Maxim, Youri en Zeger.

Met het Klassiekerspel van WielerFlits Ploegleider maak je jouw voorjaar nóg leuker. Stel nu snel je eigen selectie samen en probeer zoveel mogelijk punten te scoren, van de Omloop tot en met Luik! Doe jij al mee? Als je voor de start van de Omloop nog je team samenstelt, maak je nog een grote kans om het goed te doen in het klassement.

Pooltips nodig?
Wie zijn de duurste renners? En welke renners rijden zoveel wedstrijden in het voorjaar dat ze op de kasseien én in de heuvels punten kunnen scoren? Wat zijn interessante renners met de waarde van 1 punt? Wie moet je nemen voor de heuvelkoersen? Welke tactische beslissingen moet je nemen? Youri geeft je alle tips voor het Klassiekerspel!

In voorbereiding op de Omloop trokken we naar de persdag van Visma | Lease a Bike. Wout van Aert sprak er zijn verwachtingen uit en Tiesj Benoot vertelde hoe hij zich voelt na zijn valpartij van vorige week. Ook bespraken we de rol van Nathan Van Hooydonck: wie gaat die positie innemen binnen de Nederlandse ploeg?

De nieuwe RIDE Magazine komt eraan!
Om het klassieke voorjaar af te trappen, lanceerden wij deze week de cover van de nieuwe RIDE Magazine. Begin maart ligt de Voorjaarsgids, met alles over het seizoen 2024, in de betere boekhandel en veel andere winkels en supermarkten. Op de cover een foto uit Strade Bianche. Zonnige tijden breken aan voor de wielerfans, en vooral voor zij die RIDE gaan lezen. Heb jij hem al besteld? Doe dat nu en je krijgt hem snel in huis!


Zelf ben ik deze week in Galicië bij O Gran Camiño. Helaas werd de openingsrit geneutraliseerd wegens harde windstoten, volgens de meeste renners een juiste keuze. Hopelijk wordt het wat beter weer, dan kunnen we een mooie strijd zien met onder meer Jonas Vingegaard en Cian Uijtdebroeks. Houd de site in de gaten voor al mijn interviews.


Een fijn en koersrijk Openingsweekend gewenst,


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

De Openingsweekend-vooruitblik-podcast!

Hoe je het ook wendt of keert: voor iedere wielerliefhebber is na dit weekend het wegseizoen écht begonnen. De doorgewinterde fans zijn er al bij sinds de Tour Down Under, maar dit weekend komt ook het grote publiek uit haar winterslaap. Reden genoeg om in de WielerFlits Podcast uitgebreid vooruit te blikken op het Openingsweekend!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister nu de WielerFlits Podcast!Luister nu de WielerFlits Podcast!

Pooltips voor het Klassiekerspel 2024 van WielerFlits Ploegleider

Al een aantal jaar helpt WielerFlits je tijdens de verschillende wielerspelletjes op weg met een aantal tips voor je pooltjes en dat is dit jaar niet anders. De voorbereiding op het Klassiekerspel 2024 van WielerFlits Ploegleider nadert zijn apotheose en in onderstaande video geven we nog snel negen tips: doe er je voordeel mee!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bekijk hier de belangrijkste tips!Bekijk hier de belangrijkste tips!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda