Joris winnaar Moment van het Jaar

Met deze schitterende omhaal is Joris Kuipers van vv Hoogland JO18-1 winnaar geworden van het Moment van het Jaar. Na een spannende strijd wist Joris net genoeg stemmen te bemachtigen. Hij wint een cadeaubon ter waarde van 100,- euro te besteden bij VoetbalDirect.nl en een koffer met Footbar-trackers voor zijn team.

| online versie.

Nederland Kampioenenland

‘We zijn blij met progressie speelsters’

Purmerland VR2 speelde afgelopen weekend de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De dames wonnen de wedstrijd tegen Westzaan met 5-1 en zijn zeker van promotie. Het was ook de laatste wedstrijd als Footbar-testteam voor Voetbal.nl. Trainer Frank Wilde en aanvoerder Amy van den Oudenalder kijken met een goed gevoel terug op het afgelopen seizoen.

Lees verder »

Nederland Kampioenenland

Win La Roche-Posay zonnebrand voor jouw team

Wist je dat schadelijke UV stralen er het hele jaar door zijn, ook in Nederland? Het is dus erg belangrijk om je huid goed te beschermen, ook op en om het voetbalveld. La Roche-Posay is zonbeschermingspartner van de KNVB, en geeft jou de kans om een zonnebrandpakket te winnen voor je hele team. Op deze pagina vind je alles over de winactie en meer info over de zonnebrandproducten van La Roche-Posay.

Lees verder »

POWERED BY

Raak geschoten!

Joris winnaar Moment van het Jaar


Lees verder »

Raak geschoten!

Raak geschoten!

‘Kampioenswedstrijd! Na 1,5 jaar geblesseerd te zijn geweest, mogen scoren binnen 2 minuten!'

? Miranda Ducaat

Bekijk de inzendingen op onze Instagram »

Voetbal is emotie en levert vaak mooie beelden op. Van oude vervallen voetbalcomplexen tot prachtige actiefoto's. Heb jij een foto dat typisch amateurvoetbal is, mooie beelden van een voetbalcomplex in binnen- of buitenland of een mooie actiefoto? Wij ontvangen deze graag voor onze fotorubriek 'Raak geschoten'!

Stuur jouw foto in! »

Raak geschoten!

Na iedere wedstrijd een verslag van jouw prestaties

Wil je elke week een compleet wedstrijdverslag van jouw team? In samenwerking met DPG Media worden van amateurwedstrijden automatisch gegenereerde wedstrijdverslagen gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de verschillende titels van DPG Media, zoals bijvoorbeeld AD, de Stentor of de Gelderlander en zijn terug te vinden op Voetbal.nl.

Geef toestemming!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda