IJsbeer Dag in Dierenpark

EMMEN - Dierenpark Emmen had vorige week dinsdag iets te vieren. Het was namelijk Kleine IJsbeer Dag in het Dierenpark. Terwijl buiten de twee jonge ijsbeerdames Lale en Noordje volop speelden op het land en in het water leerde Hans de Beer illustrator en bedenker van de Kleine IJsbeer boeken de kinderen hoe je een echte ijsbeer kunt tekenen.




Onder hen was Esmee uit Ruinerwold die speciaal met haar opa en oma naar de IJsbeer Dag was gekomen. Behalve dat ze zich had laten schminken als kleine ijsbeer deed ze ook mee aan de kleurwedstrijd waarmee Kleine IJsbeer boeken waren te winnen.


Het eerste boek van Hans de Beer “Een IJsbeer in de tropen” verscheen dertig jaar geleden in meer dan veertien landen. Het boek gaat over het avontuurlijke ijsbeertje Lars die allerlei avonturen beleeft. Het boek is opgefrist en ligt vanaf 1 augustus in herziene druk in de winkels.


In het kader van dit heugelijke feit en de komst van de twee ijsbeerdames na 32 jaar was het feest in het dierenpark. (Foto: https://www.facebook.com/zieemmen) (foto's Martin Zaagman)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda