Tropisch paasfeest in Pantropica

LTTELGEEST - Beleef een onvergetelijk paasweekend (vr. 29 maart t/m ma. 1 april 2024) vol avontuur en spanning in de unieke wereld van Pantropica. Voer de clowneske lori's, bewonder de kleurrijke toekans en scoor een chocolade paaseitje bij de rondhuppelende paashaas. Ontmoet onze dierverzorgers bij de gloednieuwe onderwaterwereld Pankong River, leef je uit in de waterrijke speeltuin PanAvontura en cross een rondje over nieuwe JungleRally.

Op z'n paasbest naar de tropen

Pantropica

Paasontbijt 2024

Kom smullen op je paasbest!

Zorg ervoor dat je tijdens eerste en tweede paasdag er op zijn paasbest uitziet en geniet van een heerlijk paasontbijt in de jungle! Het ontbijt bestaat onder andere uit luxe broodsoorten, divers vers afgebakken broodjes, luxe broodbeleg, warme en koude gerechten, eieren op verschillende manieren bereid en onbeperkt koffie/thee, sappen en smoothies. Voor de kinderen is er een speciaal buffet samengesteld met onder meer lekkere paashaasbroodjes, beleg en poffertjes. Kortom; leuk voor het hele gezin.

Nieuwe speurtocht 2024

Nieuw: op wereldreis met Aart

Ben je klaar voor een spannende reis om de wereld? Ga mee met Aart Stokstaart en zijn gloednieuwe speurtocht door Pantropica! Ontdek de wonderen van alle continenten, help Aart met de uitdagingen die hij tegenkomt en los de puzzels en raadsels op. Tijdens je reis verzamel je stempels in je paspoort door de opdrachten te voltooien. Lukt het je om je paspoort helemaal vol te stempelen? Dan wacht er een leuk presentje op je! Let op: de nieuwe speurtocht is vanaf het paasweekend te verkrijgen.

Vacatures maart 2024

Vacature alert

Klaar voor een nieuw avontuur? Pantropica zoekt avontuurlijke collega's! Ben jij op zoek naar een bijzondere en uitdagende baan in een inspirerende omgeving? Kom dan werken in de meest unieke locatie van Flevoland en maak samen met ons enthousiaste team onvergetelijke momenten voor onze bezoekers.

Nieuwe witoorpenseelaapjes

Apennieuws!

Sinds kort zijn er vrolijke nieuwkomers in Amazonia: twee witoorpenseelaapjes! Deze kleine aapjes zijn via Stichting AAP in Pantropica terechtgekomen en wonen nu samen met de roodbuiktamarins en alle andere dieren in onze jungle. Kom jij snel kennismaken?

Pantropica

facebook

instagram

youtube

Oosterringweg 34 · 8315 PV · Luttelgeest · (0)527-202875 · info@pantropica.nl

Afmelden maillijst

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda