Wordt FC Emmen O21 ook kampioen???

EMMEN - Zaterdagmiddag kan FC Emmen Onder 21 kampioen worden! Op De Oude Meerdijk trappen de mannen van Ruud Jalving om 14.30 uur af tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. Pakken spelers als Ben Scholte en Leonel Miguel na de prijzen in de Keuken Kampioen Divisie ook deze prijs?

0

Bekijk in browser

#EMMvit

Daarvoor moeten we winnen van Vitesse, dat vierde staat met drie punten minder dan koploper FC Emmen. De nummers twee en drie, De Graafschap en Go Ahead Eagles, hebben evenveel punten als wij en spelen tegen elkaar. Het kampioenschap zal dus misschien wel beslist worden op doelsaldo. Weten hoe het doelsaldo van de ploegen eruit ziet? Lees dan snel de voorbeschouwing!

Kom jij onze jongens steunen in deze kampioenswedstrijd? Je kunt gratis het stadion in via het uitvak. Voor een hapje en drankje kun je bij v.v. Emmen terecht.

Dick Lukkien

Dick Lukkien verkozen tot Beste Trainer

Onze eigen Dick Lukkien is gisteravond in de prijzen gevallen op het Kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie. Hij kreeg de prijs voor Beste Trainer, maar was wegens ziekte zelf niet aanwezig.

Ook Michael Brouwer en Rui Mendes waren genomineerd, maar zij grepen helaas naast nóg een individuele prijs.

MatchWornShirt

Je laatste kans op een gesigneerd roze shirt!

De veiling van de roze wedstrijdshirts loopt nog tot zaterdag 15.00 uur. Bied mee op de shirts en andere leuke prijzen en help daarmee Dance4Life!

NUVER

Volg ons!

Footer

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda