Optocht C.V. De Zeskante Steen bijna vol

BARGER OOSTERVELD - De optocht op zondag 7 februari 2016 is weer bijna vol. De aanmelding sluit over enkele dagen en inmiddels hebben zich meer dan 85 praalwagens en 20 loopgroepen aangemeld. Praalwagens en loopgroepen kunnen zich aanmelden op www.carnavalinemmen.nl. Deelnemers krijgen een e-mail met het vervolg (startnummer ophalen en dergelijke).

Vorig jaar kreeg de vereniging nog een boete voor geluidsoverlast door de deelnemers. In een goed gesprek met de burgemeester werden deze boetes geschrapt. Dit jaar worden eventuele boetes doorgespeeld aan de overtreders. De gemeente zal weer geluidscontroles houden. Ook zullen de praalwagens bij aanvang van de optocht wederom worden gecontroleerd.

Dit jaar geldt er een go/no go beleid. Praalwagens die voldoen aan de regels zullen worden toegelaten, praalwagens die niet aan de regels en eisen voldoen worden zonder pardon geweerd. Uiteraard verwacht de vereniging dat dit wel mee zal vallen, aangezien de wagenbouwers goed op de hoogte zijn van de regels. Deze vallen ook na te lezen op www.carnavalinemmen.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda