Doorstart carnavalsvereniging De Kainbongels

EMMER COMPASCUUM - Het was zaterdagavond een gedenkwaardige avond voor carnavalvierend Emmer Compascuum. 25 jaar geleden werd de carnavalsvereniging De Kainbongels na een uitbundig carnavalsweekend een slapende vereniging door gebrek aan belangstelling voor actieve leden.


Dit had ook tot gevolg dat de toen Bram en Alie Klok als regerende Prins Bram de 1e en zijn prinses Alie tot op de dag van afgelopen zaterdag nog steeds officieel Prins en prinses van de Kainbongels zijn gebleven. Daarmee is dit paar met 25 jaar de langs regerende prins carnaval ooit, maar droegen afgelopen zaterdag het stokje over aan Erwin Weitering en Linda Santing.

Het komende carnavalsjaar zullen zij met een nieuwe frisse Raad van Elf en oude en nieuwe bestuursleden het carnaval in Emmer Compascuum weer nieuw leven inblazen die ook de komende jaren een vervolg zal krijgen. Gezeten op een groet koets werd het nieuwe prinsenpaar Erwin de 1e en prinses Linda de grote feesttent binnen gereden waar zij werden geïnstalleerd door nu dan oud-prins Bram en prinses Alie.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda