Record aantal bezoekers bij carnavalsoptocht Zeskante Steen

BARGER OOSTERVELD - De carnavalsoptocht van de carnavalsvereniging De Zeskante Steen in Barger Oosterveld trok zondagmiddag een record aantal bezoekers. Een kilometers lang lint van toeschouwers zorgden er voor dat Barger Oosterveld, Flintenstad in carnavalstijd, ruim 45000 bezoekers langs de route had staan.


Met bijna 100 deelnemende groepen praalwagens en loopgroepen uit Barger Oosterveld en van de carnavalsverenigingen uit de regio werd het weer de grootste carnavalsoptocht in de regio.

Door de strengere regels van de gemeente Emmen werden een tiental praalwagens na een keuring niet tot de optocht toegelaten. Wel opvallend hierbij was dat een aantal wagens wel op zaterdag in Zwartemeer en Weiteveen werden toegelaten, maar zondagmiddag in Flintenstad werden geweerd.

Al met al kan De Zeskante Steen met aan het hoofd zijne doorluchtige hoogheid Prins Arjan en Prinses Mady op een geslaagde optocht terugkijken en het bleef dan ook nog lang onrustig in Barger Oosterveld in en rondom de verschillende horecabedrijven. (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda