Programma Carnavalsvereniging De Veentrappers 2014

ZAWARTEMEER - Hier volgt het programma van carnavalsvereniging De Veentrappers uit Zwartemeerziet er voor het komende weekend als volgt uit:


Programma C.V. De Veentrappers 2014

Maandag 3 Maart:
Maandagochtend zullen de Veentrappers een carnavalsfeest verzorgen bij De Dillehof te Klazienaveen, bewoners en begeleiders zullen dit jaar voor het eerst een bezoek krijgen van de Veentrappers. Maandagmiddag: Bezoek aan de optocht van ‘t Stiekelzwien,  aansluitend Kleintje Carnaval in De NachdWacht.

Dindsdag 4 Maart:
Ziekenbezoek; alle langdurige zieken zullen deze ochtend bezocht worden door leden van de Vereniging. Het bestuur wil graag weten wie nu langdurg ziek is, hiervoor gaan bestuur, raad van elf en dansmarietjes huis aan huis inventariseren hoeveel bloemetjes en fruitmanden er besteld moeten worden en wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd. Heel veel dank hiervoor, weet u iemand die ernstig ziek is en wel met een bloemetje of een fruitmand verrast mag worden geef dit dan door aan Wim Bos tel:0591-319100 of mail naar
info@cvdeveentrappers.nl  

Vastenavond op dinsdagavond 4 maart: Eén van de gezelligste avonden tijdens het carnaval. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door DJ ROY. Aanvang van deze avond is 20:30 uur, leden hebben vrij toegang op vertoon van ledenkaart, niet leden betalen €7,- entrée.  

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda