NH Hoteles official partner van EK2011/2012

ROTTERDAM ? Vandaag werd, voorafgaand aan de WK play-off wedstrijd tussen Nederland en Turkije, het partnership tussen het NHV en NH Hoteles voor het EK2011/2012 getekend. Het NHV gaat voor beide EK?s zoveel mogelijk speelsters, begeleiders en officials onderbrengen in de hotels van NH.

NH Hoteles is een internationale hotelketen met in Nederland 35 hotels. In of rond alle speelsteden bevinden zich NH hotels, met uitzondering van Almelo. In Duitsland werkt NH Hoteles al vele jaren samen met het handbal, daaruit is ook de Nederlandse samenwerking ontstaan. Els Hubregtse van NH Hoteles: “Wij zien sport als een mooie mogelijkheid om NH Hoteles in Nederland en over de grens te profileren. Vanuit NH Hoteles bieden wij scherpe tarieven in ruil voor exposure rond beide EK’s, op onder andere de website en boarding. Dit partnership is een mooie manier om elkaar te versterken.”

Ook het NHV is zeer verheugd met deze samenwerking. Ben Spaai, toernooidirecteur EK 2011/2012: “Zonder goede partners is het niet mogelijk dergelijke grote evenementen als het EK te organiseren. We zijn heel blij met het contract met NH Hoteles. Overnachtingen zijn zo’n belangrijk onderdeel tijdens sportevenementen. In NH Hoteles hebben we een stevige partner gevonden met internationale uitstraling. Beide partijen kunnen geweldig profiteren van dit partnership.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda