Evert Hoven bij De Schreeuwende Vrouw

EMMEN - Concertorganisator en talentenstimulator Evert Hoven van The Bake Shop is vrijdagavond 29 januari hoofdgast tijdens een nieuwe aflevering van De Schreeuwende Vrouw in Emmen. In een gesprek met journalist Joep van Ruiten zal Hoven vertellen waar zijn gedrevenheid vandaan komt om bands en muzikanten onder de aandacht te brengen van een breder publiek.

Het cultureel café staat dit keer in het teken van popmuziek. Het interview met Hoven vormt de opmaat voor uitgebreid programma met onder meer gitarist Bernard Gepken en een bijzonder optreden van de band We Fall Slowly. Daarnaast praten programmeur Chris Moorman, muzikale duizendpoot Jannet Westebring en Dylan de Lange van poppodium Apollo met journalist Rien Kort over het popklimaat in Zuidoost-Drenthe.

Voorts vermeldt het programma een gitaarduel tussen George en Geosy Kleefman en een column door Gerwin Groote. Presentator is Ellen Veenema. Het cultureel café in de bibliotheek aan het Noorderplein is de derde in een reeks die mogelijk wordt gemaakt door Emmen Culturele Gemeente van Drenthe 2015/2016, Dagblad van het Noorden, Bibliotheek Emmen en Filmhuis Emmen.

De Schreeuwende Vrouw is bedoeld als podium voor makers en publiek, voor cultuurconsumenten en – producenten, voor bijzondere initiatieven, nieuwe ideeën, afwijkende opvattingen en een kritische blik. Zo hoopt De Schreeuwende Vrouw een bijdrage te leveren aan een levendig cultureel klimaat in Zuidoost-Drenthe waar amateurs en professionals de ruimte en aandacht krijgen die zij verdienen.

De entree voor het cultureel café is gratis. Bezoekers mogen middels een vrije gift na afloop bepalen wat kunst en cultuur in Emmen hen waard is. Aanvang 19.30 uur. Reserveren kan via deschreeuwendevrouw@gmail.com.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda