ATLAS Theater viert eerste lustrum

EMMEN - Het ATLAS Theater in Emmen opende 5 jaar geleden op 15 oktober 2016 voor het eerst haar theaterdeuren. Gedurende het gehele theaterseizoen 2021-2022 wordt dit eerste lustrum gevierd met leuke activiteiten en diverse acties. De aftrap is op vrijdag 15 oktober met de ATLAS Jubileum Spelshow. Deze spelshow wordt om 20.00 uur zowel via Podium.tv als via de ATLAS facebook ‘live’ uitgezonden.


Jubileum spelshow

Theaterdirecteur Machteld van der Werf is blij en trots dat ze met haar team de afgelopen 5 jaar zoveel bezoekers heeft mogen ontvangen. De van oorsprong jaarlijks begrootte 40.000 bezoekers voor de professionele voorstellingen werd vanaf het eerste seizoen al overtroffen. ‘Nu we vijf jaar zijn, willen we dit uiteraard graag met zoveel mogelijk mensen vieren, vandaar dat we dit groots aanpakken met een spectaculaire jubileum spelshow. Met als presentator Arno van der Heyden, als teamcaptains de burgervaders van Emmen en Karin Bloemen, Tineke Schouten, Peter Heerschop en Charly Luske in de teams. Deze wordt zowel via podium.tv als via de ATLAS facebook ‘live’ uitgezonden op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur. Hiermee kunnen we ‘ons’ jubileumfeestje breed toegankelijk maken en met iedereen vieren’, aldus van der Werf.

Jubileumweekend
Het gehele weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 oktober staat in het teken van 5 jaar ATLAS Theater. Zo bouwt het Emmense theater rondom de voorstellingen van Simone Kleinsma, Martijn Koning beide op zaterdag 16 oktober en Juf Roos (2+) op zondag 17 oktober een waar feestje. Het theater is speciaal voor de gelegenheid ‘aangekleed’ met onder andere prachtige kostuums uit verschillende musicals.

Er is meer
Los van het jubileumweekend en de ATLAS Jubileum Spelshow heeft het theater nog veel meer in het vooruitzicht. De mooiste musicals, swingende muziekvoorstellingen, hilarisch cabaret en ontroerend theater. Want 5 jaar ATLAS, dat vier je niet zomaar. Dat vier je GROOTS.

Zie voor meer informatie: atlastheater.nl/5jaar

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30