Opnamen De Allergrootste Slijmfilm zijn begonnen

AMSTERDAM - Film is het vervolg op populaire filmreeks De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm. Het allerlaatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks is in de maak. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zijn gisteren de opnamen begonnen van: De Allergrootste Slijmfilm. De Allergrootste Slijmfilm is het vervolg van bioscoop-hits - De Grote Slijmfilm - en De Nog Grotere Slijmfilm.


Zowel ‘De Grote Slijmfilm als - De Nog Grotere slijmfilm - waren mateloos populair en trokken vele slijmfans naar de bioscoop.

‘De Grote Slijmfilm' was de best bezochte Nederlandse kinderfilm van 2020 met 243.500 bezoekers. ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ overtrof de eerste film, en was opnieuw de best bezochte Nederlandse kinderfilm van afgelopen jaar en trok meer dan 247.500 bezoekers naar de bioscopen. De film wordt geregisseerd door Martijn Smits (De Nog Grotere Slijmfilm) naar het scenario van Martijn Smits en Maarten van den Broek.

De hoofdrol wordt wederom vertolkt door Bibi, bekend van haar vrolijke sketches, vlogs en vele DIY- en slijmvideo’s op YouTube. De rest van de cast bestaat net als eerdere edities uit Géza Weisz, Matheu Hinzen, Ferdi Stofmeel, Denise Aznam en tweeling Quinn en Aaron Bezemer. Nieuwe namen die aan de cast zijn toegevoegd zijn: Zafanya Kersten, Romy Voll, Emma Bloemink, Jessinda Swinkels, Elin van der Hoeven en Nick Golterman.

De familiefilm wordt geproduceerd door NewBe en is tot stand gekomen met een bijdrage van de incentiveregeling van het Nederlands Filmfonds. Splendid Film brengt De Allergrootste Slijmfilm in juli uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De vorige twee slijmfilms zijn nu te zien op Netflix.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda