Succesvol seizoen voor het ATLAS Theater

EMMEN - Het theaterseizoen van het ATLAS Theater is nog niet afgelopen, maar het theater heeft nu al een record gehaald qua hoogste bezoekersaantallen ooit. Dit aantal ligt hoger dan verwacht is beter dan de seizoenen vooraf aan corona. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start dinsdag 16 mei om 12.00 uur.


Volgens marketing en communicatie medewerker Simone Brinks kunnen de hoge bezoekersaantallen als volgt worden verklaard; "Al een aantal maanden hebben wij een continue klanttevredenheidsonderzoek lopen en daaruit blijkt dat onze bezoekers een bovengemiddelde binding hebben met ons theater. Ze geven ons maar liefst een 8,5 als rapportcijfer. Een gevolg daarvan is dat veel bezoekers nog eens terugkeren. Daarnaast scoren wij goed op onze programmering, deze is namelijk breed en toegankelijk voor iedereen. Voor jong en oud en voor Emmen en wijde omtrek. Verder speelt de programmering goed in op actualiteiten, waardoor populaire onderwerpen en voorstellingen vaak goed scoren. Maar bovenal hebben de bezoekers, na een lange tijd van niet kunnen, vooral veel zin in een avondje theater!"

Bij de aantallen zijn niet de voorstellingen meegerekend die onlangs in de verkoop zijn gegaan voor het komende seizoen. "Nog voordat wij het nieuwe seizoen bekend maken aan ons publiek, gaan steeds meer voorstellingen al eerder in de verkoop. Dit is een nieuwe trend voor het theater, daar waar dit in de popwereld al jarenlang bestaat. Dit betekent dan ook een langere voorverkoop periode voor bepaalde voorstellingen." aldus theaterdirecteur Machteld van der Werf.

Zakelijk ook in de lift

Ook zakelijk gezien zijn de zalen goed bezet. "Of het nu gaat om vergaderingen voor kleine gezelschappen of voor grote events en congressen; ook zakelijk gezien wordt het ATLAS Theater steeds vaker bezocht. Dit komt mede dankzij de theater technische voorzieningen en ondersteuning door onze eigen theatertechnici. Ook zien we dat er voor verhuringen steeds meer gebruik gemaakt wordt van de combinatiemogelijkheden met WILDLANDS. Hierin zijn onderscheidend van andere zakelijke locaties." aldus van der Werf.

Start verkoop nieuw seizoen

De hoge bezoekersaantallen van dit seizoen geeft het theater veel moed voor het komende theaterseizoen. Vanaf dinsdag 16 mei presenteert het ATLAS Theater de programmering van het nieuwe seizoen– dat van september tot en met juni loopt – op de website en valt tevens de nieuwe theaterkrant op de deurmat.

Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot het bestellen van kaarten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda