4de Editie World Servants benefietconcert World Servants

EMMEN - World Servants Emmen organiseert voor de 4de keer een benefietconcert in de Ichthus in Emmermeer. Zondag 29 november 2015 organiseert World Servants Emmen de 4de editie van het World Servants benefiet concert. Het concert wordt gehouden in de Ichthus in Emmermeer (walstraat 21, Emmen). Het benefietconcert zal geheel in het teken staan van World Servants.

Dit is een organisatie dat met jongeren naar ontwikkelingslanden gaat om de mensen een handje te helpen. Dit doen ze door het bouwen van ziekenhuizen, scholen, watervoorzieningen en gemeenschapscentra.

World Servants Emmen gaat in 2016 naar Bangladesh. Zij gaan daar een ziekenhuis bouwen, dit voor de vele mensen die leiden aan de vreselijke ziekte Lepra. Het ziekenhuis wordt gespecialiseerd in het verzorgen van deze patiënten. Om aan dit project te realiseren, hebben zij een bedrag van €7500,- voor de gehele groep nodig. Het geld wordt gebruikt voor de bouwmaterialen van het ziekenhuis te bekostigen.

Daarom organiseert World Servants Emmen het benefiet concert op 29 november 2015. Er wordt op getreden op deze avond door Female Voices en het Christelijk Mannenkoor Drenthe. Het benefietconcert begint om 19:30 uur en de entree is GRATIS. Voor meer informatie over de organisatie kunt u terecht op de website: www.worldservants.nl of www.ws-emmen.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda