Huldiging Olympisch kampioen Ilse Paulis in Dalen

DALEN - Op vrijdag 12 augustus jl. zag de hele wereld ? en uiteraard ook veel Daler inwoners ? plaatsgenote Ilse Paulis samen met haar collega Maaike Head Olympisch Goud halen in de “Roeien lichte dubbeltwee” bij de Spelen. Het duo werd vooraf al gezien als de topfavoriet.


Al binnen enkele uren nadat het roeiduo de finishlijn was gepasseerd en iedereen zich goed besefte welke topprestatie dit Nederlandse duo had geleverd, heeft Stichting Dalen Promotie contact gezocht met o.a. het gemeentebestuur van Coevorden en de Provincie Drenthe. Al snel was er de gezamenlijke reactie: “Met zo’n wereldprestatie moet zij uiteraard op een bijzondere wijze gehuldigd worden in de plaats van haar ouderlijk huis: Dalen !”

De huldiging zal plaatsvinden a.s. zondag 11 september in het centrum van Dalen tijdens de 11e Albert Eisingloop. “Het lijkt ons een mooi moment om haar op die dag de huldiging te geven die ze verdient, omdat Dalen a.s. zondag ook al druk bezet is tijdens de Albert Eisingloop met honderden collega?sporters (lopers) en veel publiek”.

Rond 14.00 uur zal Ilse door de organisatie vanaf haar ouderlijk huis gehaald worden om in een bijzondere auto naar het Daler centrum gebracht te worden. Daar wordt ze o.a. opgewacht door het college van de gemeente Coevorden, Miss Summer Dalen 2016 Chantal Scholten en door Prov. Gedeputeerde Sport en Welzijn: H. Jumelet. “Samen met het aanwezige publiek zullen we Ilse een verdiende huldiging bezorgen. Op het podium wordt ze o.a. toegesproken door Burgemeester B.Bouwmeester”.

Voor actuele laatste details verwijzen wij u de komende dagen graag naar www.dalen.nu
____________________________________________________________________________

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda