Barger-Compascuum eert Nobelprijswinnaar Ben Feringa

BARGER COMPASCUUM - Op donderdag 6 april eert Barger-Compascuum oud-inwoner en Nobelprijswinnaar Ben Feringa. Tijdens een feestelijk programma krijgen kinderen van zijn voormalige basisschool, zijn oud-klasgenoten en andere inwoners de gelegenheid om hem te feliciteren.


Programma
Het programma begint om 14.00 uur met een bezoek aan Katholieke basisschool Sint Theresia. Vanaf 15.30 uur vindt er een feestelijk moment plaats op de Dam, waar iedereen van harte welkom is. Aansluitend kunnen inwoners van Barger-Compascuum professor dr. Feringa de hand schudden tijdens een receptie in De Kloeck. De feestelijke dag gaat vanaf 18.00 uur verder met een besloten programma: een reünie met zijn oud-klasgenoten in het Veenpark.

Trots
De gemeente Emmen en Plaatselijk Belang Barger-Compascuum zijn trots op de prestaties van Ben Feringa en organiseren daarom dit eerbetoon samen met basisschool Sint Theresia en een speciale reüniecommissie van oud-klasgenoten.

Ben Feringa is geboren en opgegroeid in Barger-Compascuum en is sinds 1988 hoogleraar scheikunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda