Sonja Oost vertelt over haar sportcarriere tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

KLAZIENAVEEN - Atlete Sonja Oost uit Achterste Erm komt op woensdag 10 januari naar de Nieuwjaarsbijeenkomst van Sportief Klazienaveen. De politiemedewerkster gaat vertellen over haar unieke prestaties en ervaringen tijdens atletiekwedstrijden over de hele wereld. De Master atlete won de afgelopen jaren veel medailles op 100, 200 en 400 meter. Een groot aantal keren was zij deelneemster aan de World Police and Fire Games, de Olympische Spelen voor brandweer en politie.

Voor haar prestaties werd zij in de Amerikaanse staat California beloond met de Hall of Fame Award. Daarmee is zij de enige atlete in Nederland met deze grote erkenning. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen 2017 werd Sonja Oost winnares op de 100 en 200 meter.

De Nieuwjaarsbijeenkomst van Sportief Klazienaveen wordt gehouden op woensdag 10 januari in de kantine van FC Klazienaveen. Inloop is vanaf 19.00 uur en de avond begint om 19.30. Ook wordt op deze avond de Sportwaarderingsprijs en Jeugdsportwaarderingsprijs 2017 van Klazienaveen uitgereikt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda