Wie worden sportman, sportvrouw, sporttalent, parasporter en sportploeg 2023 van Drenthe?

ASSEN - Stembussen Sportgala Drenthe open van 15 t/m 18 februari. Op maandag 4 maart 2024 vindt het Sportgala Drenthe plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en parasporter worden vanuit de twaalf Drentse gemeenten sporters aangedragen. De jury, bestaande uit topsporters- en sportjournalisten, kiezen samen met de Drentse bevolking de uiteindelijke winnaars. De stembussen zijn geopend van donderdag 15 februari tot en met zondag 18 februari. Inwoners kunnen stemmen via www.sportgaladrenthe.nl.


Alle genomineerden worden vanaf week 6 gepresenteerd, houd hiervoor de social media kanalen van het Sportgala Drenthe in de gaten. Vanaf volgende week zijn alle genomineerden, inclusief geleverde prestaties te vinden op de website. Het gaat om de prestaties die de genomineerden in 2023 behaald hebben. Na het stemweekend worden de stemmen geteld. Alle genomineerden zijn uitgenodigd voor het Sportgala waar per categorie de top 3 en vervolgens de winnaars bekend worden gemaakt. Presentator Jannes Mulder is – net als de vorige editie - op 4 maart verantwoordelijk voor de presentatie van het sportgala.

Naast de verkiezing voor de sport worden een aantal ontwikkelingen gepresenteerd rondom het thema ‘Waarde van Sport in Drenthe’. Ook in de komende editie mogen we weer voldoende entertainment op het podium verwachten. Het Sportgala is alleen toegankelijk voor genodigden. Wil jij kaarten winnen? Stem dan op jouw favoriete sporters!

Het Sportgala Drenthe wordt mede mogelijk gemaakt door SportDrenthe, Provincie Drenthe, De Nieuwe Kolk, mediapartners RTV Drenthe en Dagblad van het Noorden en de gemeenten Hoogeveen, Emmen, Assen, Noordenveld, Aa en Hunze, De Wolden, Borger-Odoorn, Westerveld, Midden-Drenthe, Meppel, Coevorden en Tynaarlo.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda