EMMERCOMPASSION live op TV zo34

EMMER COMPASCUUM - Op zondag 10 april aanstaande zal ZO34 een live registratie verzorgen van The Emmercompassion in de Maria Hertogin van Drenthe parochiekerk in Emmer Compascuum. Op TV zo34 is het te volgen op Ziggokanaal 45 en op KPN Kanaal 1384.


Al sinds 2016 wordt dit evenement door jongeren van katholieke, protestantse en baptisten kerken georganiseerd. Het evenement vindt jaarlijks plaats in de katholieke kerk in Emmer-Compascuum. Voor de verandering werden de plannen voor 2022 groots aangepakt doormiddel van een groot spektakel op het plein bij multifunctioneel centrum De Deele. De boodschap van Pasen is voor iedereen, toch ligt er bij sommigen een drempel om zo’n voorstelling te bekijken wanneer dit in een kerk plaats vindt.

Helaas was de situatie rondom het corona virus nog niet zo positief toen de eerste voorbereidingen voor deze plannen werkelijkheid moesten worden. Daarom is Emmer-Compascuum en omliggende locaties de afgelopen 2 maanden DE filmset geweest voor TheEmmercomPassionFilm. Met locaties als onder andere Molen Grenszicht, Multifunctioneel centrum de Deele en Café de Buuf in Barger-Compascuum.

De jongeren van verschillende kerkgenootschappen maken deze film in samenwerking met MGA geluid, licht, beeld en zal zondag 10 april om 18.30 uur te zien zijn op ZO!34 (Ziggo kanaal 45, KPN kanaal 1384) en op Youtube via de pagina (Maria Hertogin van Drenthe). U kunt TheEmmercomPassion ook gezamenlijk met de spelers komen kijken op groot scherm in de katholieke kerk in Emmer-Compascuum, Hoofdkanaal o.z. 82. De kerk is om 18.00 uur geopend en er zal tijdens de inloop live gezongen worden door CompasVoices! Na de film is er gelegenheid om nog rustig na te praten onder het genot van koffie of thee.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda