Prachtige herstart concertenreeks met Guus Westdorp

EMMEN - Het was gisterenmiddag een prachtige herstart van de concertenreeks met Guus Westdorp die een Ode bracht aan Ramses Shaffy. Vijfenzestig gasten hebben weer volop mogen genieten van beide concerten in de boerderij van Jantiena Trip. Heerlijk dat we weer een fijne start hebben mogen maken. Ik ga er vanuit dat de rest van de geplande concerten dit jaar weer gewoon door mogen gaan.


Hierbij nodig ik jullie uit om te komen kijken en luisteren naar het Tuintheater op zondag 25 juli. Zij gaan twee stukken van Tsjechov spelen in mijn bloemrijke tuin. Zie bijgevoegde flyer.

Je kunt kiezen voor beide voorstellingen inclusief een heerlijke lunch. Tilly’s Bakhuus, die alles biologisch bakt gaat deze lunch verzorgen. Mocht je liever naar 1 voorstelling komen dan kan dat uiteraard ook. Bij opgave graag vermelden waar je voorkeur naar uit gaat. Mocht je voor 1 voorstelling kiezen dan ook graag de tijd aangeven.

Ook in de tuin zullen we proberen ons aan de corona maatregelen te houden. Er hebben zich bij voorinschrijving al 28 gasten aangemeld. Dus wees er snel bij.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda