Guus Westdorp komt opnieuw naar Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Guus Westdorp, Pianist, zanger en componist komt op zondag 3 juli met zijn nieuwe programma: SNEEUWHART naar Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam. Al 50 jaar houdt Guus zich bezig met Nederlandstalige liedjes. In vele theaters heeft hij gespeeld en gezongen. Hij was o.m. pianist bij Toon Hermans, Liesbeth List en Bruno Brel.


Na zijn solotoer met ‘Ramses, de liederen’ zet hij nu koers met ‘Sneeuwhart’, aldoor verlangend naar de plek waar het goed is, tussen de mooiste liedjes van Nederlandse en Belgische bodem. Guus: “Nederlands is de taal die is versta, ook achter de woorden. De mooiste schrijvers van de laatste eeuw brengen mij plezier, warmte, weemoed en voeden mij voor de dag van morgen. Ik zing en speel graag nog hun parels en dan wel met alles wat ik nú ben, met verhalen en anekdotes tussendoor”.

Een concert om niet te missen! Meer info: www.sneeuwhart.nl

Guus komt, vanwege de intimiteit twee concerten geven op zondag 3 juli t.w. lunchconcert om 12.30 uur en het middagconcert om 15.30 uur in Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam, Dommersweg 32.

Reserveren op hhfhemmen@hotmail.com of T. 06 44186492

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda