Shantykoor De Naoberzangers na drie jaar weer donateursavond

NIEUW AMSTERDAM – Afgelopen vrijdagavond was het dan eindelijk weer zover dat het in 2000 opgerichte Shantykoor De Naoberzangers in Nieuw Amsterdam na drie jaar weer een donateursavond heeft kunnen houden. Het koor dat onder de bezielende leiding staat van dirigent Andre de Jong, heeft inmiddels ook al weer enkele buiten optredens gehad als o.a. het Shanty festival in Emmen gehad, maar was vooral blij dat de in grote getale opgekomen donateurs hen nog niet was vergeten en zich ook spontaan weer inschreven voor nog een jaar.


Het repertoire op deze donateursavond, die ook voor het eerst in het “Veurhuis” werd gehouden, bestond vooral uit bekende liederen maar ook werden enkele nieuwe nummers ten gehore gebracht. Het repertoire van het koor bestaat uit zeer verschillende liederen. Meestal shanty’s en seasongs.

We zingen zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels. De Naoberzangers zijn dan ook prima in staat u een prachtig optreden te bezorgen en worden daarin ondersteund door ervaren muzikanten en een eigen geluidsinstallatie. Het koor bestaat uit 30 leden, maar belangstellenden, zowel mannen als vrouwen, zijn van harte welkom om het koor nog meer te versterken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda