Duo CELLADON naar Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - We hebben er bijna twee jaar op moeten wachten, maar nu gaan ze dan eindelijk naar Nieuw Amsterdam komen, het Duo CELLADON. Op zondagmiddag 22 januari komen Anne Vos-van Dijk en Mathilde van Wijnen ons verrassen met een grote hoeveelheid variatie in cellogeluid. Beiden maken gebruik van zowel de barokcello als de moderne cello. Mathilde voegt daar nog haar specialisaties de viola da gamba, de piccolo cello en de bas de violon aan toe. Voor deze huisconcerten maken ze de keuze voor spannende en verrassende muziek.


Zij laten ons kennismaken met sprankelende muziek uit de late Barok, een bewerking voor cello uit het romantische liedrepertoire, kleine werken uit de Hongaarse volksmuziek, maar ook de stevige moderne klanken van hedendaagse composities zullen bij dit optreden niet ontbreken. Het concert eindigt met een knipoog naar de Jazz.

Meer info: www.celladon.nl en op bijgevoegde flyer. Bij opgave graag vermelden naar welk concert je wilt komen. Het lunchconcert om 12.00 uur, met broodjes of het middagconcert om 15.30 uur.

Tot slot wens ik jullie een fijne jaarwisseling en een mooi, liefdevol en muzikaal jaar 2023. Dat je, ondanks alle ‘ellende’ in de (grote) wereld mag genieten van het ‘kleine’, daar waar je wel invloed op hebt. Dat wens ik ons allen van harte toe.

Met hartelijke groet,
Herman Hemmen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda