Zaterdag 23 september om 20.00 uur verzorgen T A M A R en Jason Staal een dubbel concert in café De Amer.

AMEN - T A M A R maakt poëtische liedjes en bijzondere verhalen over het alledaagse. Melo¬dieus, persoonlijk, met genoeg ruimte op de stippellijntjes. In maart 2021 komt ‘En Het Werd Lente’ uit, de eerste single van haar album ‘Langzaamaan’ en een prachtige ballad over het verlies van haar moeder.


‘En Het Werd Lente’ wordt gevolgd door ‘Ik Weet Niet Wat De Tantes Zingen’. Een wat duistere single over ergens bij willen horen, maar toch ook niet. Jezelf herkennen, maar toch ook niet. ‘Langzaamaan’ is een prachtig album dat niet onopgemerkt blijft en T A M A R speelplekken oplevert op Eurosonic Noorderslag 2022, Grasnapol¬sky, Preuvenement, Eindeloos Festival en het prachtige Graceland.

Kleinkunst met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor de Beatles, Acda & de Munnik en de Beach Boys. De Assense singer-songwriter Jason Staal doet vooral waar hij blij van wordt. Schrijven, spelen en dat allemaal samen met muzikale vrienden die maar één ding willen: mooie dingen maken. Het resultaat zijn liedjes waarbij de teksten voor¬op staan en de muziek een dragende rol speelt. Vanaf jonge leeftijd altijd in het theater en achter een instrument te vinden geweest, maar na jaren in bands en theaterproducties is Jason in 2017 solo gegaan. Dit resulteert in drie studio-platen, een live-album en een theatertoer. De invloed van Daniël Lohus is duidelijk.

T A M A R en Jason Staal verdienen een groot publiek en we ontvangen dit dubbel optreden dan ook met veel plezier bij De Amer. Een concert in cultureel café De Amer is bij te wonen door een stoel te reserveren via www.cafedeamer.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda